Rize'de evlenmek isteyen adam kısmetini pankart açarak arıyor! Görenler dönüp bir daha bakıyor

Rize'de evlenmek isteyen adam kısmetini pankart açarak arıyor! Görenler dönüp bir daha bakıyor
Rize’nin Kalkandere ilçesinde yaşayan 59 yaşındaki 9 evlat sahibi Salih Aycibin'in ölen eşinin ardından eş bulabilmek için bulduğu pankartlı çözüm görenleri hem şaşırtıyor hem de güldürüyor.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Rize'nin Kalkandere ilçesine bağlı Kayabaşı köyünde yaşayan Salih Aycibin, vefat eden eşinin ardından yeniden evlenmek için evinin duvarına pankart astı.

İlk eşinden 9 çocuğu olan Aycibin, ikinci baharını yaşamak için kendisine uygun eş adayını arıyor.

Aradığı eş adayında bazı şartları olan Aycibin, bu şartları söyle sıraladı: "Temiz bir hanım arıyorum. İmanlı birisi olacak. 60-70 kilo arası olacak azami 80 olacak. 150 kiloluk karı bana lazım değil. Leş gibi bir hanım istemiyorum. Çocuk edebilen bir hanım olursa o daha güzel.”

1118517.jpg

Amacının yuva kurmak olduğunu söyleyen Aycibin, araya aracı sokarak görücü usulü görüştüğü kimseden evlenmek için sonuç alamadı.

Daha sonrasında evlenebilmek için çare olarak yol kenarında bulunan evinin yola bakan duvarına pankart asmakta bulan Aycibin, "Rabbim kimsenin devranını bozmasın, amin. Kendime uygun bir hanım arıyorum. Allah rızası için bana yardımcı olur musunuz?" yazısını not düştü.

Yoldan geçen herkesin dikkatini çeken pankartı görenler fotoğraf çekmeden geçmiyor. Sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğraflarla ilgi odağı haline gelen 59 yaşındaki adam, bu sayede eş adayı bulduğunu ancak hiçbirini beğenmediğini belirtti.

rizee.jpg

Evlenmek için gelen adaylar arasında kriterlerine uygun biri olmadığını ve arayışının devam ettiğini ifade eden Salih Aycibin, şunları söyledi:

"Benim hanımıma yolun üzerinde araba çarptı. Rahmetlik oldu. Ondan sonra karısız kaldım. Karıya ihtiyacım var. Bu sefer kime diyeceğim 'Bana karı bul' diye. Böyle bir pankart astım buraya. Ondan sonra kendi kendine iş gelir. Çok arayan hanımlar oldu. Bende temiz bir hanım arıyorum. İmanlı birisi olacak. 60-70 kilo arası olacak azami 80 olacak. 150 kiloluk karı bana lazım değil. Aracı olanlar vardı. Onlar da bana 'Sen seçicisin' gibi kelimeler kullandı. Bizde para sıkıntısı yok. Bana imanlı bir karı bulursanız dua ederim size. 60-70 yaşındaki karıyı ne yapacağım. İmanlı olacak bu bir ikincisi de güzel bir hanım olacak. Leş gibi bir hanım istemiyorum. Çocuk edebilen bir hanım olursa o daha güzel. 40-45 yaş arası olsa güzel olur. Benim sağlığım yerinde. Amacım güzel bir yuva kurmak. İnanıyorum ki olacak. Pankarttan sonra 100 tane karı aradı ama hiçbiri uymadı"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar