Rize Devlet Hastanesi'nde silahlı saldırı: Hastane savaş alanına döndü

Rize Devlet Hastanesi'nde silahlı saldırı: Hastane savaş alanına döndü
Rize Devlet Hastanesi'nin acil servisinde bir kişinin etrafa silahla ateş açmasının ardından 5 kişi yaralandı. Silahlı saldırgan, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yaralılardan iki kişinin durumunun ağır olduğu aktarıldı.

Rize’de bulunan devlet hastanesinin acil servisinde bir şahsın rastgele ateş açması sonucu aralarında polis ve jandarmanın bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Olay, Rize Merkez’de bulunan devlet hastanesinin acil servisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, acil servise giren kimliği belirsiz kişi henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü etrafa ateş açtı. Kimliği belirsiz şahıs etrafa rastgele ateş etmesinden ötürü aralarında bir polis ve bir jandarmanın da bulunduğu 5 kişi yaralandı.

YARALILARDAN İKİ KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Şahıs açtığı ateşin ardından acil servisten çıkıp Merkez Cumhuriyet Caddesi istikametinde kaçmaya başladı. Şüpheli şahıs kaçtığı esnada vatandaşların ve polis ekiplerinin kovalamacasıyla yakalanırken, tedavi altına alınan yaralıların ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Emniyet ekipleri hastane etrafında güvenlik önlemi alınırken, acil servisin muayene hizmetine ara verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar