Rıza Zerrab, 4 yıl sonra ilk kez görüntülendi! Yeni ismi, sevgilisi ve yaşadığı yer ortaya çıktı

Rıza Zerrab, 4 yıl sonra ilk kez görüntülendi! Yeni ismi, sevgilisi ve yaşadığı yer ortaya çıktı
Halkbank davasındaki ifadesinin ardından kayıplara karışan ve kimliğini değiştiren Reza Zarrab’ın Miami’deki yeni hayatı ve sevgilisiyle olan görüntüleri ortaya çıktı.

Reza Zarrab’ın son olarak 8 Aralık 2017’de New York’ta Halkbank davasının ‘yıldız tanığı’ olarak ifade vermesinin ardından o günden sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

FETÖ yayın organı TR724’ün yazarı FETÖ firarisi Adem Yavuz Arslan, Reza Zarrab’ın Miami’deki yeni hayatını görüntüledi.

Adını Aaron Goldsmith olarak değiştirdiği öğrenilen Reza Zarrab’ın yeni hayatı şaşırttı.

26 yaşında Türkiye'ye gelerek ünlü sanatçı Ebru Gündeş'le evlenen Zarrab'ın Türkiye'de birçok siyasiye rüşvet verdiği ortaya çıkmıştı. Amerika'da tutuklanan Zarrab, sürpriz bir şekilde itirafçı olmuş ve her şeyi bir bir itiraf etmişti. Amerika'da dava sürerken Ebru Gündeş'ten boşanan Zarrab, itirafçı olduktan sonra tahliye edilmişti.

Savcıyla anlaşan Zarrab ifadesinde, başta Erdoğan olmak üzere AKP kabinesini rüşvete bağladığını ve sahte evraklarla kamu bankalarını dolandırdıklarını, hayali ihracatlar yaptıklarını iddia etmişti.

FETÖ firarisi Adem Yavuz Arslan, Türkiye ve dünya gündemini sarsan ve 4 yıldan fazladır hiçbir yerde görünmeyen Rıza Zarrab'ın izini bulduğunu söyledi. Arslan, Türk bir Uber şoförünün kendisine bilgi verdiğini ve bu sayede Zarrab'ın izini sürdüğünü kaydetti.

İşte Reza Zarrab'ın yeni hayatından fotoğraflar:

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar