Rıdvan Dilmen'den Arda Güler tepkisi: Jorge Jesus'a esti gürledi!

Rıdvan Dilmen'den Arda Güler tepkisi: Jorge Jesus'a esti gürledi!
Eski Fenerbahçeli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin sahasında Galatasaray'a 3-0 kaybettiği maçın ardından sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus'u eleştiri yağmuruna tuttu.

Fenerbahçe, sahasında derbiden beklemediği bir sonuçla ayrıldı ve ezeli rakibi Galatasaray''a 3-0 kaybetti. Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli taraftarlar isyan ederken, birçok Fenerbahçe''ye yakın spor yorumcusu da Jorge Jesus''u hedef tahtasına oturttu.

"ARDA''YI ÇAYLAK GÖREMEZSİN"

Fenerbahçe''nin 17 yaşındaki genç yeteneği Arda Güler, bu yıl çok az forma şansı bulabiliyor. Fenerbahçe''nin aldığı başarısız her sonuçtan sonra Arda Güler''in almadığı süreler göze batar hale geldi. Taraftarlar ve yorumcular Jesus''a Arda Güler konusunda büyük tepki gösterirken, Fenerbahçe yönetiminde etkinliği ile bilinen Rıdvan Dilmen de adeta Jesus''a rest çekti.

Dilmen, Arda Güler''in oynatılmaması hakkında ""Arda Güler''in bu takımda bu zamana kadar aldığı sürenin en az beş katı süre alması lazım. Jesus, Arda’yı çok çok çaylak görüyor arda fark yaratan bir oyuncu bu zamana kadar almadığı süreler heba edilmiş süreler."

"EVİNİN BAHÇESİNDE DAHA ÇOK ÇİME BASIYORDUR"

Mağlubiyetin ardından sosyal medyada eleştirilerde bulunan Fenerbahçe taraftarı, Arda Güler konusunda sitemkar tweetler paylaştı. @cihatakbel hesabından yapılan paylaşım ise sosyal medyada gündem oldu. Yapılan paylaşımda "Arda Güler Fenerbahçe futbol takımının en iyi oyuncusu. Çocuk, evinin bahçesinde daha çok çime basıyordur" ifadeleri yer aldı.



"FENERBAHÇE ACİL KALECİ ALMALI"

Derbide taraftardan tepki gören Altay Bayındır hakkında konuşan yorumcu, "Altay önemli bir kalecidir. Ama Fenerbahçe iyi kötü demeden kesinlikle bir kaleci almalıdır. Altay, ne kadar güçlü bir karakter olursa olsun... Fenerbahçe''nin bu şekilde sezonu bitirmesi mümkün değil. Kaleci İrfan Can da şu anda hazır değil" açıklamasını yaptı.

FENERBAHÇE BÜYÜK MAÇLARDA KAYIP

Attığı 42 gol ile ligin en çok gol atan takımı konumunda olan sarı-lacivertliler, bu yıl oynadığı Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray karşılaşmalarında gol bulamadı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar