Rıdvan Dilmen'den Ali Palabıyık'a olay sözler

Rıdvan Dilmen'den Ali Palabıyık'a olay sözler
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Denizlispor ile Fenerbahçe arasında oynan maçtaki tartışmalı kararlarıyla gündem olan Ali Palabıyık'a sert sözlerle yüklendi. Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Ali Palabıyık'ı 2-0 yendiğini söyledi. 

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, hakem Ali Palabıyık'ı yerden yere vuran açıklamalarda bulundu. 

Denizlispor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçı sarı lacivertli takım 2-0 kazandı ancak maçın hakemi Ali Palabıyık'ın verdiği kararlar tartışma yarattı. 

Maçın ilk yarısını değerlendiren Rıdvan Dilmen şunları söyledi: 

"Fenerbahçe 'Eyvah' dedi, Konya'ya mağlup oldum. Beşiktaş'a mağlup oldu. Şehir takımlarından gelecek puanlar önemli. Denizlispor bulmaca gibi bir takım. 3-1 mağlupken deplasmanda 3-3 yapıyor. 3. golde ofsayta yakalanan Tisserand değil Serdar. Üçüncü gol neden önemli. 2-0 nefret ettiğim bir skordur. 2-0'dan dönüşler olabilir. Rakibi ümitlendirmeden oyuna hakim olması lazım Fenerbahçe'nin."

"Caner bir tane orta kesti. İçerideki 2 Fenerbahçeli 2 Denizlisporlu futbolcu dokunsa gol olacaktı. Klasik Caner kesti, Gökhan attı. Futbolda bazen bazı şeylere önlem alamıyorsun. Demek ki adam adama oynamak lazım. Hakem için zor bir maç değildi."

dilmen.jpg

Rıdvan Dilmen maç sonu ise şunları kaydetti: 

"Ben Fenerbahçeliyim. "Rıdvan Dilmen sezonu" yaptılar bu sezon. 20 senedir yorumcuyum, 20 yıldır böyle bir şey görmemiştim. Arkadaşların herhalde istediği düzen bozulmuş, bir imaj yerleştirildi. Ben Fenerbahçemizin her zaman yanında olmaya çalıştım ama sanki bu yıl kötülük yaptım"

"Fenerbahçe, Ali Palabıyık'ı 2-0 yendi. Denizlisporlu futbolcular 7-8 tane pozisyon yakaladı. Son pasları yanlış adama attılar. Ali Palabıyık'a atsalar kaçırmazdı, Altay da kurtaramazdı."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar