Renault'un yeni elektrikli modeli Toros piyasaya çıkıyor: Türkiye fiyatı belli oldu

Renault'un yeni elektrikli modeli Toros piyasaya çıkıyor: Türkiye fiyatı belli oldu
Fransız otomobil devi Renault, elektrikli araç pazarında büyük bir atılım yapmaya hazırlanıyor. Yeni geliştirilen modeli, 2023 elektrikli Renault R12 veya Türkiye'de bilinen adıyla Toros'un fiyatı ve özellikleri hakkında çarpıcı detaylar gün yüzüne çıktı.

Elektrikli araçların yaygınlaşması ve fiyatların düşmesi hedefiyle Renault, iddialı adımlar atmaya devam ediyor. Elektrikli Toros modeli, sahip olduğu özellikleri ve tahmini fiyatıyla dikkat çekiyor.

r5.jpg

Avrupa'da R12 olarak bilinen bu model, ülkemizde Toros adıyla tanınıyor ve yeni elektrikli versiyonunun da aynı ismi alması bekleniyor.

t1.jpg

Renault, elektrikli otomobiller konusunda agresif bir strateji izleyerek ikonik modellerini elektrikli versiyonlarla kullanıcıların beğenisine sunuyor.

r4.jpg​​​​​​​

xWised.com.tr'de yer alan bilgilere göre, Elektrikli Toros modeli, yaklaşık 400 km menzile sahip olacak ve 140 km/s maksimum hıza ulaşabilecek. Ancak en dikkat çeken detay muhtemel fiyatı.

t2.jpg​​​​​​​

Renault, elektrikli Toros'u rekabetçi bir fiyatla kullanıcılara sunma hedefinde. Sosyal medyada dolaşan bilgilere göre, aracın vergiler dahil fiyatının yaklaşık 15 bin euro olacağı belirtiliyor, yani güncel kur fiyatıyla 468 bin 627 lira. Bu, vergiler dahilinde 700 bin TL'yi aşan bir fiyata denk geliyor.

t3.jpg​​​​​​​

Ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için bu bilgilerin doğruluğu kesin değil. Ancak güvenilir kaynaklardan gelen bu bilgilerin Renault tarafından resmi olarak doğrulanması bekleniyor. Resmi duyurunun ise yakın bir zamanda gelmesi bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar