Recep Uçar Avcı'yı avladı! Boynuz kulağı geçti: Tansu Sarı yazdı

Recep Uçar Avcı'yı avladı! Boynuz kulağı geçti: Tansu Sarı yazdı
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor sahasında Kayserispor ile karşılaştı. Trabzonspor, Kayserispora ile 1-0'lık skorla mağlup oldu. Tansu Sarı Trabzonspor'un mağlubiyetini yazdı.

REECEP UÇAR AVCI'YI AVLADI

Teknik Direktör Abdullah Avcı'yla 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor Kayserispor karşısında Akyazı'da Sivas deplasmanında kaybedilen 2 puanı telafi etmek istiyordu..

Yıllarca Abdullah Avcı'yla kader birliği yapan, geçtiğimiz sezon küme düşen Ümraniyespor'un başındayken bu statta Trabzonspor'u 2-1 mağlup eden ve şu anda Kayserispor'un patronu olan Recep Uçar için acaba tarih tekerrür edecek miydi?

Zira 4 Mart 2023 tarihindeki o maç sonrası 25 milyon lira maaşlı Abdullah Avcı 8 Mart 2023'de Trabzonspor'dan ayrılmış; hatta Nisan ve Mayıs ayı maaşlarını da almış, 12 Ekim 2023 tarihinde şu anda Union Berlin'le anlaşan Nenad Bjelica'nın yerine bu kez 40 milyon lira karşılığında yeniden imzayı atmıştı..

Sivas deplasmanında hatalı goller yiyen Taha Tepe'nin yerine Uğurcan Çakır yine kaleyi devralmış; sağ bek pozisyonuna Mehmet Can Aydın'ın yerine Jens Stryger Larsen geçmişti..

Orta sahada cezalı Batista Mendy'nin yerini Berat Özdemir alırken; top yapacak, kaleye vuracak tek adam olan Anastasios Bakasetas yedek kulübesindeydi..

Kimin torpiliyle oynadığını anlayamadığım Abdülkadir Ömür yine 11'de kendisine yer bulurken; Mahmoud Trezeguet; Edin Visca ve Nicolas Pepe gibi 3 kanat oyuncusu birden sahadaydı...

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Adana Demirspor'la 1-1 berabere kalan Kayserispor'daysa orta sahada Kartal Kayra Yılmaz'ın yerine birçok kez sağ bek pozisyonunda izlediğimiz Ramazan Civelek forma giydi...

Kayserispor'da Ramazan Civelek ve Miguel Cardoso'nun vuruşları kaleci Uğurcan Çakır'da kalırken Mahmoud Trezeguet'nin hafif sol çaprazdan vuruşu Trabzonspor adına az farkla auta gitti..

38'de Nicolas Pepe'nin sakatlanması sonrası Trabzonspor'da oyuna Anastasios Bakasetas girerken ilk yarının son anlarında Trabzonspor'da Olivier Kemen tarafından ceza sahası içinde yere indirilen Paul Onuachu'nun pozisyonuna önce "penaltı" diyen hakem Ümit Öztürk, VAR'daki Alper Çetin'in uyarısıyla Nijeryalı golcünün ofsayt pozisyonunda olduğunu belirtti ve penaltıyı vermdi..

Kayserispor'da Miguel Cardoso ve Ramazan Civelek'in vuruşları kaleci Uğurcan Çakır'da kalınca takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gittiler...

İkinci yarıda Trabzonspor Mahmoud Trezeguet ve Paul Onuachu'yla, Kayserispor ise Mame Thiam ile pozisyonlara girdi ancak isabet sağlayamadılar..

Kayserispor'da sakatlanan Lionel Carole kenara gelirken; Anthony Uzodimma oyuna girdi.. Trabzonspor'daysa Edin Visca ve Berat Özdemir'i kenara alan Teknik Direktör Abdullah Avcı; Dimitrios Kourbelis ile golcü Enis Destan'ı içeri attı..

Trabzonspor'da Paul Onuachu bu değişikliklerden hemen sonra Kayserispor kalesini düşündü ancak kaleci Bilal Bayazıt 2 güzel kurtarışla gole izin vermedi..

Kayserispor'da Ramazan Civelek ve Olivier Kemen Teknik Direktör Recep Uçar tarafından kenara alınırken; Carlos Mane ve Arif Kocaman oyuna girdi..

Trabzonspor'daysa Abdülkadir Ömür ve Mahmoud Trezeguet'nin yerlerine Tonio Teklic ile Umut Güneş oyuna dahil oldu..

Bu değişiklikler sonrası Enis Destan sol kanada; Tonio Teklic sağ tarafa; Anastasios Bakasetas da 10 numara pozisyonuna geçti..

Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar gol istiyordu... Miguel Cardoso'nun yerine sahaya sürdüğü Kamerunlu golcü Stephane Bahoken'in oyuna girişi bunu tescilliyordu.. Nitekim golü de buldular..

88'de Joseph Attamah ile başlayan atakta Gökhan Sazdağı'nın sağ taraftan ortasına yakın direkte Stefano Denswil'den önce kafayı vuran Kamerunlu golcü Stephane Bahoken Kayserispor'u Trabzonspor deplasmanında 1-0 öne geçirirken kaleci Uğurcan Çakır'ın da ellerinin dibinden geçen topa hamle yapamaması da şaşırtıcıydı..

Kayserispor deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti..

Teknik Direktör Recep Uçar, ustası Abdulah Avcı'yı üst üste 2'nci kez dize getirdi..

Hep söylediğimiz gibi bu takımda Anastasios Bakasetas ile Abdülkadir Ömür birlikte oynamaz..

Maça başladığınız gibi Nicolas Pepe-Mahmoud Trezeguet ve Edin Visca gibi 3 kanat oyuncusundan sadece 2'si oyunda olur...

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın özellikle Mahmoud Trezeguet'yi oyundan çıkarması mağlubiyetin başlıca sebebiydi..

40 milyon liralık Abdullah Avcı; 6'ncı maçında mağlubiyetle tanışırken; geçtiğimiz günlerde 3 puan silme cezası alan Kayserispor 7 Ekim'den bu yana maç kaybetmiyor...

Recep Uçar'ın liderliğinde Kayserispor'u kutluyor; Trabzonspor'a kalan maçlarında başarılar diliyorum..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar