Real Madrid'in Barcelona maçı kadrosu açıklandı: Arda Güler oynayacak mı?

Real Madrid'in Barcelona maçı kadrosu açıklandı: Arda Güler oynayacak mı?
Real Madrid'in LaLiga'nın 11. haftasındaki Barcelona ile oynayacağı kadrosu açıklandı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Real Madrid'in yarın Barcelona ile oynayacağı maç öncesinde gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

MAÇ KADROSU AÇIKLANDI

El Clasico’nun 11. hafta mücadelesinin kadrosu belli oldu. Real Madrid’in teknik patronu Carlo Ancelotti, 28 Ekim Cumartesi günü Barcelona ile yapacakları La Liga karşılaşması öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

NTVSpor'da yer alan habere göre, Teknik adam hafif sakatlık geçiren Bellingham'ın kadroda olup olmayacağına ilişkin bilgi verdi. Ancelotti, "Barcelona maçında oynayacak çünkü kendini iyi hissediyor, iyileşti. Doktorlarımız ona zorluk çıkaran şeyleri ortadan kaldırdı. Jude'a Clasico'nun ne anlama geldiğini anlatmama gerek yok. Herkes gibi o da bu maçın anlamını biliyor" diye konuştu.

"BİZDE DE ARDA GÜLER VAR"

Carlo Ancelotti'ye Barcelona takımının Fermin ve Lamine Yamal gibi genç yıldızlara sahip olduğu hatırlatıldı. Ancelotti bu hatırlamanın üzerine, "Barcelona'daki tüm gençleri seviyorum. Fermin ve Lamal gerçekten çok iyi maçlar çıkardı. Bizim de Arda Güler, Vini Jr., Bellingham gibi geleceği parlak gençlerimiz var" ifadelerini kullandı.

ANCELOTTİ'DEN PEREZ YORUMU

Carlo Ancelotti, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in, Barcelona maçına gitmeme kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Ancelotti, "Başkanın maça gelip gelmeyeceğini bilmiyorum ama gelmezse de kulübün iyiliği içindir. Çünkü o, yaptığı her hamlede Real Madrid'in iyiliğini düşünen bir başkan. El Clasico maçları her zaman önemli, özel ve denk maçlardır. Bu sezonun ilk Clasico'su olacak ve maç için fazlasıyla motiveyiz. Ancak bu sezon daha birçok kez karşılaşacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

ARDA GÜLER KADRODA YER ALACAK MI?

Real Madrid'in Barcelona maçı kadrosu açıklandı. Kadroda Arda Güler'in yer almadığı görüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar