Real Madrid’de umduğunu bulamayan Arda Güler’e yeni talip! Dünya devleri sıraya girdi

Real Madrid’de umduğunu bulamayan Arda Güler’e yeni talip! Dünya devleri sıraya girdi
Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ancak forma şansını bir türlü yakalayamayan Arda Güler’e dev bir takım talip oldu. Peki bu dev takım hangisi? Detaylar haberde…

Fenerbahçe'den dünya devi Real Madrid'e transfer olan genç yetenek Arda Güler, beklediği forma şansını bir türlü yakalayamadığı için yeni bir Avrupa macerasına adım atmaya hazırlanıyor. Almanya'nın dev kulübü Borussia Dortmund'un, Arda Güler'i kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia edildi.

Alman basınında yer alan haberlere göre, Real Madrid forması altında şans bulmakta zorlanan Arda Güler'e Borussia Dortmund'un ilgi duyduğu ortaya çıktı. Dortmund'un, genç yıldızı kadrosuna katmak için çaba harcadığı belirtiliyor.,

Borussia Dortmund'un daha önce de Arda Güler'in Fenerbahçe'den ayrılmadan önce transferi için nabız yokladığı belirtilmişti. 18 yaşındaki yetenek için kiralanma opsiyonunun yeniden gündeme gelebileceği vurgulanıyor.

GÜLER İÇİN İKİ FARKLI PLAN

Arda Güler için Bundesliga'nın yanı sıra Tottenham ve Bayer Leverkusen'in de kiralama formülü üzerinde durduğu kaydediliyor. Real Madrid'in ise genç oyuncu için iki farklı planı olduğu öne sürülüyor.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Real Madrid'in ilk planının Arda Güler'i salon çalışmalarıyla fiziksel olarak güçlendirip, Rodrygo gibi adım adım hazırlamak olduğu belirtiliyor. Diğer bir seçenek ise Brahim Diaz'da olduğu gibi Arda Güler'in kiralanarak deneyim kazanması yönünde.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar