Rasim Ozan Kütahyalı'nın yeni adresi belli oldu!

Rasim Ozan Kütahyalı'nın yeni adresi belli oldu!
Beyaz TV’deki programda Boşnaklara hakaret ettiği için kanaldan kovulan Rasim Ozan Kütahyalı, Güneş gazetesi internet sitesinde yazmaya başladı.

Gökçekler'in kanalı Beyaz TV’de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında “Boşnaklara ırkçı ve belden aşağı hakarette bulunduğu için kanaldan kovulan Rasim Ozan Kütahyalı’nın hakareti sonrasında Boşnaklar protesto gösterileri yapmış ve Kütahyalı hakkında suç duyurularında bulunmuştu.

SABAH GAZETESİNDEN DE KOVULMUŞTU

Olaylar sonrası hükümete yakın Sabah gazetesi dahi Rasim Ozan Kütahyalı’nın yazılarına son verirken, Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve hükümet yetkililerinden de Kütahyalı’ya tepkiler gelmişti.

Rasim Ozan Kütahyalı’nın Boşnaklara hakareti nedeniyle, İstanbul 27. Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanmıştı. Mahkeme, Kütahyalı’ya "halkın bir kesimini sosyal sınıf din mezhep cinsiyet bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan 10 ay hapis cezası vermiş ve iyi hal indirimi de uygulamamıştı. Duruşmalara katılmayan sanık Rasim Ozan Kütahyalı için de davanın avukatları, Boşnak halkına olduğu gibi Türk adaletine de saygısının olmadığını söylemişlerdi.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU!

Rasim Ozan Kütahyalı, hükümete yakın Güneş de yazar olarak başladı. Rasim Ozan Kütahyalı’nın ilk yazısı bugün Türk Medya bünyesindeki Güneş’in sitesinde yayımlandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar