Puskas ödüllü golü gibi: Ibrahimovic'ten yıllara meydan okuyan röveşata

Puskas ödüllü golü gibi: Ibrahimovic'ten yıllara meydan okuyan röveşata
Zlatan Ibrahimovic'in deniz kıyısında vurduğu röveşata, sosyal medyada gündem oldu.

UMUT CAN HALAVART-GÜNBOYU

Futbol dünyasının en egoist ve en ikonik karakterlerinden biri olan Zlatan Ibrahimovic, geçtiğimiz sezon sakatlıklar sebebiyle Milan formasıyla yalnızca 4 maça çıkabilmişti.

Ibrahimovic sezon sonu ise 41 yaşında futbolu bıraktığını açıklamıştı.

Yaşına ve son dönemde yaşadığı sakatlığa rağmen fiziğiyle büyüleyen İsveçli golcü, tatilde yaptığı bir hareketle gündem oldu.

Deniz kıyısında kendisine atılan topa röveşata ile karşılık veren Ibra, izleyenleri büyüledi.

Yılların eskitmediği forvet, 2012 yılında İngiltere ile ülkesinin oynadığı ve 4-2 kazandıkları hazırlık maçında da benzer bir röveşata tarzı ile gol atmış, 2013 yılında attığı golle Puskas ödülünü kazanmıştı.

UZUN BİR KARİYER

Milan'da ilki 2010-2012 dönemi, ikincisi de 2020-2023 arasında olmak üzere iki farklı dönemde forma giyen İbrahimovic, kırmızı siyahlıların 2010-11 ve 2021-2022 sezonlarında kazandığı son iki lig şampiyonluğunda attığı gollerle önemli rol oynamıştı.

Kariyerinde sırasıyla Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, Paris Saint Germain, Manchester United, LA Galaxy ve tekrar Milan forması giyen İbrahimovic pek çok şampiyonluk ve kupa sevinci yaşadı.

İbrahimovic'in kariyerinde; 5 İtalya Serie A, 4 Fransa Ligue 1, 2 Hollanda Ligi, 1 İspanya La Liga, 1 UEFA Avrupa Ligi, 1 Avrupa Süper Kupası, 1 FIFA Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluklarının yanı sıra 2 Fransa Kupası, 1 Hollanda Kupası, 3 İtalya Süper Kupası, 2 İspanya Süper Kupası, 1 İngiltere Lig Kupası ve 1 Hollanda Süper Kupası gibi önemli başarılar bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar