Pucca'nın ev sahibi isyan etti: "16 aydır kiramı ödemiyor"

Pucca'nın ev sahibi isyan etti: "16 aydır kiramı ödemiyor"
Pucca olarak tanınan fenomen yazar Selen Pınar Işık'ın ev sahibi iki yıldır kirasını eksik ya da geç aldığını iddia etti.

Yazar Selen Pınar Işık, Pucca olarak tanındığı sosyal medya platformlarından birinde ev sahibi Jale Tuncer tarafından iddia edilen kira ödeme sorunlarıyla gündeme geldi.

haberGlobal'in haberine göre ev sahibi, Pucca'nın aylardır kirasını ödemediğini belirterek adli süreç başlattıklarını ifade etti. Pucca ise henüz bu iddialara yanıt vermedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Jale Tuncer, Pucca'nın kendilerine ait evde iki buçuk yıldır kiracı olduğunu ve ilk bir yıl boyunca kirasını eksik ya da gecikmeli ödediğini ifade etti.

Ev sahibi, bu durumu uzun süre önemsemeyip ancak son 16 aydır kira ödemesi yapılmadığını iddia etti. Ayrıca evde meydana gelen zararlar hakkında da bilgi verdi.

Henüz Pucca'dan bu iddialara bir yanıt gelmezken, olay sosyal medyada geniş yankı buldu. Hem Pucca'nın ev sahibinin açıklamalarına yanıt verip vermemesi, hem de adli sürecin nasıl ilerleyeceği merak konusu oldu. Konu, magazin gündeminde sıcak bir tartışma konusu haline geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar