Promosyonda 1 Ekim bombası geliyor! Emekliler dikkat yeni rakamlar çok yüksek... Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank

Promosyonda 1 Ekim bombası geliyor! Emekliler dikkat yeni rakamlar çok yüksek... Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank
Milyonlarca vatandaşın aldığı maaş promosyonlarında eylül ayı için son aşamaya gelinirken, pek çok bankanın müşteri kazanmak adına ekim ayında da maaş promosyonu dağıtmaya devam edeceği iddiaları gündemden düşmüyor. İşte ekim ayı için gündemdeki rakamlar...

PROMOSYONLARDA 1 EKİM BOMBASI GELİYOR! RAKAM BÜYÜDÜ

Bugün milyonlarca emekli bankaların sunduğu maaş promosyonlarından yararlanmak için şubeler önünde uzun kuyruklar oluştururken, basına düşen haberler ise söz konusu promosyonların ekim ayında katlanarak devam edeceği yönünde.

Hatırlanacağı üzere daha önce 30 Ağustos tarihinde biteceği duyurulan promosyonlar alınan bir karar ile 30 Eylül tarihine kadar uzatılmıştı.

EKİM AYINDA RAKAMLAR ARTACAK

Durum böyleyken maaş promosyonlarının ekim ayında da devam edeceği görüşü ağırlık kazanıyor.

EKİM AYI BANKA PROMOSYONU KAMPANYALARI NE OLACAK?

Hükümete yakın Takvim''de yer alan habere göre, bankaların ekim ayında da emekli promosyon kampanyaları için yeni açıklama yapması bekleniyor. Ödemelerin 14 -15 bin TL''ye kadar çıkacağı iddia ediliyor.

PROMOSYONLAR NASIL BELİRLENİYOR?

Promosyonunu yenilemek isteyen kamu kurumları öncelikle komisyon oluşturuyor.

2007/21 sayılı Promosyon Genelgesi''ne göre komisyon; kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili biriminin harcama yetkilisinin başkanlığında söz konusu birimde görev yapan toplam personelin en az yüzde 10''unun sendikalı olması halinde yetkili sendikadan bir üye ile merkez teşkilatında üst yönetici; taşra teşkilatında ise o birimin bağlı bulunduğu bir üst amir tarafından ilgili birimde görev yapanlar arasından seçilecek bir üyeden meydana geliyor. 3 kişilik komisyon, promosyonu, bankalardan teklif alarak belirliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar