Emekli promosyonunda ekim fırtınası: İşte flaş rakamlarla devam eden bankalar

Emekli promosyonunda ekim fırtınası: İşte flaş rakamlarla devam eden bankalar
Emeklilerin gözünü çevirdiği maaş promosyonu bazı bankalarda sona ererken, ekim ayına ilişkin yeni iddialara da gelmeye başladı. İşte promosyon dağıtmaya devam eden bankalar ve ekim ayına yönelik gelen ilk bilgiler...

PROMOSYONDA EKİM DOPİNGİ: İŞTE DEVAM BANKALAR

Türk lirasında yaşanan değer kaybı sonrası emekli aylıkları ile geçinmek zorlaşırken özel bankaların başlattığı maaş promosyon yarışı emeklileri memnun etti.

Bazı bankalar rakamları 10 bin liranın da üzerine çekerken kamu bankalarının 500-700 lira dolaylarında kalması ise tepkilere neden oldu.

30 Eylül günü bazı bankalar emekli promosyon kampanyalarını bitirirken, bazı bankalar ise maaş promosyonlarına devam ediyor.

EMEKLİ PROMOSYONLARI 30 EYLÜL''DE SONA ERİYOR
Milliyet''te yer alan habere göre, Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Maaşını taşımak isteyenler yeni promosyon yapılandırma talebi kabul edilmediği taktirde başka bankalardan teklif alıp emekli aylıklarını oraya taşıyabilirler. Burada yaşanan en büyük sıkıntı artan enflasyon karşısında kredi çekerek borçlanan milyonlarca emeklimizi bankalar promosyon ödemesi yapmamakta direniyor ve maaşlarını taşımalarına da engel oluyor.

DEVAM EDEN KAMPANYALAR
DENİZBANK: 
Emeklilere maaşa göre 675, 850, 1.000 lira promosyon ödüyor.

Kampanya yıl sonuna kadar devam ediyor. Ayrıca emekli olmak isteyenlere ve işletme sahibi emeklilere özel faizli kredi imkanı da sunuyor.

İŞ BANKASI: Maaşını taşıyanlara maaşa göre 5.000, 6.250, 7.500 lira promosyon ödemesi yapıyor.

Kampanya 31 Ekim''e kadar sürüyor. Ayrıca emekli tanıdığını İş Bankası''na getirenlere, Pazarama''da geçerli 500 liraya varan MaxiPuan hediye ediliyor.

Maaşını taşıyan emekliler, Maximum Kart ve ek kartları için aidat ödemiyor, havale ve EFT''lerini İşCep ve İnternet Şubesi''nden ücretsiz yapabiliyor.

TEB: 1 Eylül''den itibaren edinilen emekli maaş müşterilerine yönelik düzenlenen kampanyada, maaşını taşıyıp 2 fatura ödeme talimatı verenlere 5.500, 6.750, 8.000 lira ödüyor.

Ayrıca emekli yakınını getirenler de her bir kişi için 250, toplamda 500 lira kazanabiliyor. Avantajlı sigorta paketleri, özel faiz oranlı kredi, çağrı merkezi, internet ve mobil şubeden ücretsiz havale ve EFT, aidatsız kart, emeklilerin öncelikli ulaşabilecekleri çağrı merkezi hattı gibi fırsatlar da bulunuyor. Kampanyanın bitiş tarihi duyurulmadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar