Promosyon yarışında yeni gelişme! Rekor rakam açıklandı

Promosyon yarışında yeni gelişme! Rekor rakam açıklandı
Milyonlarca vatandaşın merakla takip ettiği promosyon kampanyasında yeni bir gelişme yaşandı.  Manisa İl Sağlık Müdürlüğü yaptığı açıklamayla rekor promosyonu duyurdu. İşte bütün ayrıntılar...

GÖKMEN ÖRKMEZ-GÜNBOYU

Emekli ve çalışanların yakından takip ettiği promosyon yarışında Manisa İl Sağlık Müdürlüğü, yaptığı anlaşmayı açıkladı. 

Yapı Kredi Bankası ile sözleşmede revizyona giden Manisa İl Sağlık Müdürlüğü, 5 yıllık sözleşme kapsamında ilave 11 bin 289 TL''nin altına imza attı.

İlgili promosyon haberi Manisa İl Sağlık Müdürlüğünün sosyal medya hesabından şu şekilde açıklandı:

"İlimizde Müdürlüğümüz ve bağlı sağlık tesislerimizde görev yapan tüm personelimiz için mevcut maaş promosyon sözleşmesinin güncellenmesi konusu Sendika Temsilcileri ve STK temsilcileri ile yapılan değerlendirmeler ve personelimizin görüşleri dikkate alınarak karara bağlandı.  Yapılan toplantı sonucu Yapı ve Kredi Bankası ile sözleşmenin yenilenmesine karar verildi. 15 Nisan 2023 tarihinden itibaren 5 yıl geçerli olmak üzere sözleşme revizesi yapılacak olup, personelimize 11.289 TL ilave promosyon tutarı ilgili banka tarafından ödenecektir."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar