Prenses Diana'yı mahveden kadın ilk kez konuştu!

Prenses Diana'yı mahveden kadın ilk kez konuştu!
Prens Charles'ın Prenses Diana ile olan evliliğinde üçüncü kişi olan, Camilla Parker Bowles röportajda ilk kez konuştu... 'Camilla, dünyayı mahveden kadın olarak' anıldığı için üzüldüğünü söyledi...

Prens Charles ile Prenses Diana''nın 15 yıl süren evliliği, 1996 yılında sonlandı. Prenses Diana, evliliği döneminde mütevazı ve yardımseverlik kişiliğiyle halk tarafından çok sevildi. Prens Charles''ın evliliğinde eşi, Diana''nın "bu evlilikte üç kişiydik" açıklamasıyla Camilla Parker Charles''la ilişki içerisinde olduğu eşi de dahil olmak üzere herkes tarafından biliniyordu. 

Evlendiklerinde Prens Charles''tan daha popüler olan Prenses Diana, düğün günü hakkında ''hayatımın en kötü günüydü'' ifadelerini kullanmıştı. 90''lı yıllarına doğru ikiliye evlilik baskıları ağır gelmeye başlamıştı ve Diana''nın kameralara da mutsuz ve düşünceli yakalanması, sevenleri tarafından ilgi çekmişti. Evliliği sorunlarla dolu olan Düşes, Prenses Diana''nın ölümünden sonra 2005 senesinde evlilik döneminde ilişki yaşadığı Camilla Parker Bowles ile evlendi. 

The Truth About Princess Diana And Camilla Parker Bowles'' Relationship

ÇOK ÜZÜLSEM DE HAYATIMA DEVAM EDİYORUM

Camilla Parker''ın röportajda verdiği o açıklamalar ise şöyle: 

"Kolay değil ama her zaman tanıştığımız ilk günlerde olduğu gibi iletişimizi aktif tutmaya çalışıyoruz. Bazen karşılıklı sessizce aynı odada kitap okuyarak dinleniyoruz, bazen de bir fincan çay eşliğinde sohbet ediyoruz. Bunları yapmak ikimize de iyi geliyor. 

Diana''yı mahveden kadın olarak anıldığım için çok üzülüyorum. O kadar uzun süre incelendim ki, bununla yaşamanın bir yolunu bulmanız gerekiyor. Kimse daima hedef olmaktan ve eleştirilmekten hoşlanmaz. Sonunda sanırım bu durumlarla başa çıkabiliyorum ve hayatıma devam ediyorum. Ne olursa olsun hayata devam etmelisin."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar