Portekiz'de benzeri görülmemiş olay! Hakemin yaptığı hareket şoke etti

Portekiz'de benzeri görülmemiş olay! Hakemin yaptığı hareket şoke etti
Portekiz Ligi'nde heyecan dolu bir mücadele yaşandı. Lider Sporting ile Boavista arasındaki karşılaşmada hakem Antonio Nobre, VAR uyarısıyla verdiği penaltı kararını açıklayarak tribünleri aydınlattı.

Sporting'in, Boavista'yı 6-1 mağlup ettiği mücadelenin 3-1 olduğu sırada VAR monitörüne davet edilen hakem Antonio Nobre, tartışmalı pozisyonu izledikten sonra penaltı kararı verdi. Ancak bu karar, tribünlerde tartışma yarattı.

Mynet'in haberine göre Hakem Nobre, potansiyel tartışmaları önlemek adına kendi kullandığı telsizle tüm stadyuma açıklama yaparak kararını gerekçelendirdi. Bu adım, futbol dünyasının son dönemlerde en çok tartışılan konularından biri olan VAR sisteminin Portekiz Premier Ligi'ndeki kullanım şekli ve amacıyla ilgili daha fazla dikkat çekti.

hakemhaberii.jpgSporting'in farklı galibiyetiyle sonuçlanan mücadelenin ardından, hakem Antonio Nobre'nin açıklamasıyla birlikte penaltı kararıyla ilgili yaşanan tartışmalar da bir nebze olsun yatıştı. Bu olay, futbol camiasında VAR sisteminin etkisi ve hakem kararlarının şeffaflığı konusundaki tartışmaları yeniden alevlendirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar