Fenerbahçe'nin sert tepkisi sonrası Bakan Tunç'tan flaş açıklama: Söz konusu değil

Fenerbahçe'nin sert tepkisi sonrası Bakan Tunç'tan flaş açıklama: Söz konusu değil
Adalet Bakanı olan Yılmaz Tunç'un Trabzonspor-Fenerbahçe maçında gerçekleşen olaylarla alakalı bazı açıklamaları sonrasında Fenerbahçe kulübünden sert bir açıklama gelmişti. Bakan Tunç'tan Sarı-Lacivertli kulübün paylaşımına cevap verdi.

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor Fenerbahçe'yi konuk etti. Sarı-Lacivertli kulübün Karadeniz ekibini 3-2 yendiği maçın ardından Bordo-Mavili taraftarlar, orta sahada galibiyet sevinci yaşayan Fenerbahçeli futbolculara saldırdı.

"ŞU ANA KADAAR 32 KİŞİNİN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ"

Olayın ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç'un "Taraftar da olsa futbolcu da olsa her iki taraf içinde bir suç işlenmişse soruşturulur." sözleri üzerine Fenerbahçe kulübünden açıklama geldi. Tunç, Sarı-Laciverli kulübün açıklamasına yanıt verdi.

"Saldırıların ardından adli soruşturma hemen başlatıldı. Şu ana kadar 32 kişinin kimlikleri tespit edildi. Kamera görüntüleri izleniyor burada kimler kusurluysa Cumhuriyet Başsavcılığımızın yapacağı soruşturma sonrası ortaya çıkacaktır. Sporun kardeşlik olduğunu unutmamamız lazım. " açıklamalarında bulundu.

"FUTBOLCULARA YÖNELİK SORUŞTURMA AÇILMADI"

Fenerbahçe kulübün yaptığı paylaşımın sorulması üzerine Tunç; “Orada bir yanlış anlaşılma söz konusu. Bizim futbolculara yönelik soruşturma açıldığına dair bir beyanımız söz konusu değil. Sosyal medyadaki yapılan yanlış paylaşımlar sonucu oluşan bir yanlış anlaşıma olduğunu düşünüyoruz." dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar