Polis memurunun cinnet kurşununa denk gelmişti! O anlar ortaya çıktı

Polis memurunun cinnet kurşununa denk gelmişti! O anlar ortaya çıktı
Bursa'da cinnet geçiren polis memuru, boşandığı öğretmen eşini silahla vurup öldürmüştü. Polis memurunun silahından çıkan mermiler olayla alakası olmayan 17 yaşındaki lise öğrencisini de yaralamıştı. O anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliğinde görevli polis memuru Bilal Ağır, Sakarya Ortaokulu Müdürü olan boşandığı eşi Yasemin Ağır’ı beylik tabancasıyla vurarak öldürdü. Yasemin Ağır’ın yanında bulunan Yahya A.''da Bilal Ağır''ın silahından çıkan kurşunlarla ağır yaralandı. Yahya A., kaldırıldığı hastanede hayat mücadelesi veriyor.
 
Bilal Ağır’ın silahından çıkan kurşunlar, yolun karşısında 17 yaşındaki 12. sınıf öğrencisi Şeyma Ü.’ye de isabet etti. Şeyma Ü.’nün yaralandığı anlar ise saniye saniye bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
 
Kasığından yaralanan Şeyma Ü.''nün ilk müdahalesi vatandaşlar tarafından yapılırken, genç kızın tedavisinin devam ettiği ifade edildi. Öte yandan polis memuru Bilal Ağır da sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar