Polatları ele veren komşu kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Darp edip ev basmışlar

Polatları ele veren komşu kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Darp edip ev basmışlar
Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmadan önce komşularıyla park meselesi yüzünden kavga ettiği görüntüler ortaya çıktı. İddiaya göre, Dilan Polat komşusuna tekme attı, Engin Polat ise yumruk atarak darp etti. İşte o görüntüler...

Polat çiftinin, Çekmeköy'de yaşadıkları lüks sitede komşularına park yeri nedeniyle saldırdıkları görüntüler ortaya çıktı.

Kanal D Ana Haber’in yayınladığı görüntülerde; Dilan Polat’ın karşı tarafa tekme attığı görülürken, Engin Polat’ın ise aile üyeleriyle birlikte komşusunun villasını bastığı görüldü.

EV BASIP YUMRUK SAVURDU

İddiaya göre, Dilan Polat, doğum gününde eşi Engin Polat’a lüks bir otomobil hediye etti. Dilan Polat, 6 Haziran’da Çekmeköy’deki lüks villada sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Aile üyelerinin bulunduğu partiye Sıla Doğu da geldi. Sitenin otoparkında çok sayıda otomobil bulunurken, Sıla Doğu’nun aracının arkasında yan komşularının aracı yer alıyordu. Komşular, Sola Doğu’nun aracının çekilmesini isteyince ortam gerildi. Dilan Polat’ın komşusuna hakaret ettiği iddia edilirken, o sırada bir de tekme attığı ortaya çıktı. Gerginlik üzerine Engin Polat’ın komşusuna yumruk attığı ileri sürüldü.

8i8.jpg

ere4.jpg

POLİSİ EVE ALMADILAR

Eşine saldırılınca büyük korku yaşanan kadın, durumu KADES uygulaması üzerinden polis ekiplerine bildirdi. Polat ailesi, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerini eve almadı.

654e920bd18a3142-w1200xh729.webp

y.jpg

ko.jpg

hh-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar