Polat çifti ile ilgili şoke eden detaylar ortaya çıktı! Ortalığı karıştıran belge… Polikliniklerini kendileri mi kurşunlattı?

Polat çifti ile ilgili şoke eden detaylar ortaya çıktı! Ortalığı karıştıran belge… Polikliniklerini kendileri mi kurşunlattı?
Kara para aklama, vergi kaçırma ve adam vurma gibi iddialarla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında MASAK’ın hazırladığı raporda yeni detaylar ortaya çıktı.Gazeteci Erk Acarer'in paylaştığı bir belgede yer alan bilgiler ise herkesi şaşkına çevirdi.

Lüks yaşantısıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat ve eşi Engin Polat çiftinin Ataşehir'deki polikliniklerine düzenlenen silahlı saldırının ardından şoke eden detaylar ortaya çıktı. Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında hazırlanan MASAK raporu gündem oldu.

200 MİLYON LİRALIK SAHTE İŞLEM YAPILDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Raporda Polat ve akrabalarının şirketlerinin tek elden yönetildiği ve bu şirketlerde para aklanıyor olabileceği iddialarına yer verildi. Polat çiftinin şirketlerine yönelik yapılan incelemede 200 milyon liralık sahte işlemin yapıldığı belirlendi. MASAK, ayrıca Dilan Polat, Engin Polat ve babası Sezgin Polat'ın bankacılık işlemlerinin askıya alınması talebinde bulundu.

FENOMEN ÇİFT POLİKLİNİKLERİNİ KENDİLERİ Mİ KURŞUNLATTI?

Tüm bu yaşananların ardından Gazeteci Erk Acaer, Polat çifti ile ilgili bir belge paylaştı. Gazeteci Erk Acarer'in yayınladığı belgeye göre; Dilan Polat ve Engin Polat hakkında ilginç bilgiler ortaya çıktı. Polat çiftinin haklarında 2 ayrı soruşturma dosyası var. Bu soruşturmalar kapsamında 17 kişi şüpheli. Geçtiğimiz günlerde Ataşehir'de bulunan Dilan Polat'a ait polikliniğin kurşunlanması olayıyla ilgili emniyetin genel kanısı ise Polatlar’ın güzellik merkezlerini kendilerinin kurşunlattıkları yönünde.

SILA DOĞU İNTİHAR MI ETTİ?

Polat ailesi ile ilgili bir diğer dikkat çeken konu ise Dilan Polat'ın kokain kullandığını itiraf eden ve gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan kardeşi Sıla Doğu’nun intihar girişiminde bulunduğu ve hastaneye kaldırıldığı yönündeki gelen bilgiler oldu.

5.jpg

1-jyuj-dmty-8t8u.webp

gazete-erk-acaer-belge-paylasti-di-tap9-cover.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar