Pochettino’yla yollar ayrıldı: PSG’de onun ismi konuşuluyor

Pochettino’yla yollar ayrıldı: PSG’de onun ismi konuşuluyor
Fransa takımı PSG’de Mauricio Pochettino dönemi sona eriyor. Fransız devi 1 yıl daha sözleşmesi olan Arjantinli hoca ile fesih konusunda anlaştı. Yeni hoca adayları arasında sürpriz isim var.

Paris Saint Germain’de teknik direktör Mauricio Pochettino ile yollar ayrıldı…

Fransa Ligue 1 şampiyonu takımda, Şampiyonlar Ligi’nde sezon hedefinin uzağında kalan PSG’de yönetim yeni sezona Pochettino ile başlamama kararı aldı. The Athletic’de yer alan habere göre; Fransız devi, 50 yaşındaki Arjantinli hoca ile ayrılık konusunda anlaşmaya vardı.

YENİ HOCANIN İSMİ BELLİ

Kylian Mbappe’nin takımda kalmasından sonra teknik direktör meselesine yoğunlaşan PSG’de Zinedine Zidane ismi ön plana çıktı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre; PSG ile Zidane, prensipte anlaşmaya vardığ ve imzaların Haziran sonunda atılacağı detayı verildi.

Zidane, Katar’daki Dünya Kupası’nın ardından Didier Deschamps’ın Milli Takım’dan ayrılması ihtimaline karşı Milli Takım için de ciddi konuşulan bir isim. Haberde, böyle bir durumda Zidane’ın PSG ile Milli Takım’ı aynı anda idare etme konusunda özel bir madde bulunduğu da belirtildi.

Zinedine Zidane PSG yolcusu - Spor - ODATV

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar