PlayStation'ın Türkiye'deki resmi distribütörü belli oldu

PlayStation'ın Türkiye'deki resmi distribütörü belli oldu
Sony'nin Türkiye'deki operasyonlarını sonlandırmasının ardından, PlayStation'ın Türkiye'deki yönetimini üstlenecek firma Tez Elektronik olarak belirlendi.

Sony'nin Türkiye operasyonlarını kapatmasının ardından, PlayStation'ın Türkiye'deki süreçlerini artık Bilkom değil, Tez Elektronik yönetecek.

PlayStation, Türkiye özelinde uzun süredir devam eden tartışmaların merkezinde yer alıyor. Bu yılın başlarında, Sony'nin Türkiye'den çekileceği ve resmi PlayStation distribütörlüğünün Bilkom'a geçeceği iddiaları gündeme gelmişti. Ancak, geçtiğimiz saatlerde yaşanan sürpriz gelişme, beklenenin dışında bir dönemeç getirdi.2-001.jpg

Sony'nin Türkiye'deki operasyonlarını yeniden yapılandıracağı ve faaliyetleri durduracağı yönündeki spekülasyonlar arasında, Vatan Bilgisayar'dan gelen bilgilerle birlikte sürpriz bir isim ortaya çıktı: Tez Elektronik. Türkiye'deki resmi PlayStation distribütörü artık Bilkom değil, Tez Elektronik olarak belirlendi.

4.jpg

Özellikle yeni satışa çıkan PlayStation 5 Slim modelleri özelinde geçerli olan bu değişiklik, oyunseverleri şaşırttı. Tez Elektronik'in, Esse Grup çatısı altında çalışmalarını sürdürdüğü ve 2017'den bu yana SONY DI ürün grubu Türkiye distribütörü olarak hizmet verdiği bilgisi, bu tercihin arkasındaki güçlü temellerden biri olarak öne çıkıyor.

6.jpg

Sony cephesinden resmi bir açıklama gelmezken, bu değişiklikle birlikte Türkiye'deki PlayStation kullanıcıları, yeni bir döneme giriş yapıyor.

1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar