Ünlü şarkıcı estetikle bambaşka biri oldu! Görenler tanıyamadı

Ünlü şarkıcı estetikle bambaşka biri oldu! Görenler tanıyamadı
Ünlü şarkıcı Pınar Dilşeker, 90'lı yıllarda 'Şinanari' adlı şarkısıyla adını duyurarak büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Yaptırdığı estetik işlemlerin ardından ilk hâlinden eser kalmayan Dilşeker'e estetiğin dozunu kaçırdığını söyleyen hayranları 'çok fazla değiştin' diyerek tepki gösterdi.

Genç ve güzel görüntüsüyle yıllara meydan okuyan Pınar Dilşeker, uzun süredir ekranlardan uzak bir hayat sürüyordu. Son dönemde geçirdiği estetik operasyonların ardından bambaşka bir görünüme kavuşan Pınar Dilşeker''in, son hâlini görenler tanımakta zorluk çekiyor. Estetiğin dozunu kaçıran Dilşeker''e sosyal medya kullanıcıları da yorum yaparak çok fazla değiştiğini dile getirdi.

1995 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı''ndan mezun olan 23 yaşındaki Dilşeker, ''Sana Sahibim'' adlı şarkıyla bir anda müzik piyasasında büyük üne kavuştu.

Özellikle de ''Şinanari'' adlı şarkısıyla 90''lı yıllara damgasını vuran Pınar Dilşeker, Türkiye''nin en ünlü şarkıcılarından biri hâline geldi.

Şimdilerde ise 49 yaşında bir anne olan Dilşeker sosyal medya paylaşımıyla herkesi şaşkına uğrattı. Pınar Dilşeker''i görenler tanımakta zorlandı. Ünlü şarkıcı imajında büyük bir değişikliğe gitti. Dilşeker''i gören sosyal medya hayranları ise ''bu kadar değişime pes'' yorumunda bulundu. Son dönemlerde geçirdiği estetik operasyonlarla çok farklı bir görünüme kavuştu. 

İşte Pınar Dilşeker''in estetikli hâli...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar