Pendikspor'a 5 atan İsmail Kartal isyan etti! Bak Allah aşkına diyorum Allah aşkına

Pendikspor'a 5 atan İsmail Kartal isyan etti! Bak Allah aşkına diyorum Allah aşkına
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Pendikspor maçının ardından yaptığı açıklamada karşılaşmanın hakemi Abdulkadir Bitigen'in performansını eleştirdi.

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Siltaş Yapı Pendikspor’u 5-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından beIN Sports’a açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, hakem Abdulkadir Bitigen’i eleştirdi.

Karşılaşmada penaltılarının verilmediğini söyleyen İsmail Kartal, şu ifadeleri kullandı:

“Bu maça da en iyi şekilde hazırlandık. Maç başından sonuna kadar oyunun kontrolü bizdeydi. Yine sakatlık oldu. O bizi biraz sarstı. Yaptığımız değişikliklerle ilk yarıyı 2-0, maçı 5-0 bitirdik. Daha farklı olabilirdi. Sonuçta bir de verilmeyen penaltı var. Maçın skoru 5-0 ama ne verilmesi gerekiyorsa verilir. Penaltı almamız için daha ne olacak? Allah aşkına diyorum bak Allah aşkına… Bize de rakiplerimize de net olsunlar, dürüstçe ne görüyorlarsa çalsınlar. 5-0 kazandık ama oradaki penaltının verilmemesi çok düşündürücü bence…”

“BEN HAYATIMDA BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM”

Yaşanan sakatlıklar ile ilgili ise İsmail Kartal, “1. dakikada 2 sakat veriyoruz. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Hiç de tahmin etmeyeceğimiz oyuncular. Bunu anlayamıyorum, çözemiyorum. Bir şanssızlık, bir terslik var. Çok şükür ki bir şekilde maçları kazanıyoruz. Çok iyi çalıştığımız için gerçekten takım olarak mücadele ediyoruz. İstediğimiz oyunu oynuyoruz. Sakatlanan oyuncularımızı en iyi şekilde aramıza tekrar katarız. Yolumuza devam etmek istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

SAKATLIK AÇIKLAMASI

Sakat futbolcuların durumu hakkında İsmail Kartal, “Samet’in çok bir şeyi yok. Kramp girmiş. Tedbir amaçlı. Becao ‘Hafif ağrım var’ dedi. Tedbir amaçlı oyundan aldım. Fred’in durumu belli değil. Yarın belli olacak” bilgilerini verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar