Parke boks ringine döndü: Basketbolcular tekme tokat birbirine girdi! Euroleague'de inanılmaz görüntüler

Parke boks ringine döndü: Basketbolcular tekme tokat birbirine girdi! Euroleague'de inanılmaz görüntüler
Turkish Airlines Euroleague'in çeyrek final eşleşmelerinde karşı karşıya gelen Real Madrid ve Partizan oyuncuları, mücadelenin tamamlanmasına 1 dakika kala birbirlerine saldırdı. Hakemler, tansiyonun tırmanmasının ardından maçın son dakikası oynanmadan mücadeleyi bitirdi.

Deniz Dallı / Günboyu 

Euroleague''de normal sezon karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından, ligi 3. sırada bitiren Real Madrid, normal sezonu 6. sırada bitiren Partizan ile eşleşti. 

Efsane koç Željko Obradović''in yönettiği Partizan, ilk karşılaşmada sürpriz bir galibiyete imza atarak Real Madrid''i mağlup etti. 3 galibiyet alanın final-four bileti alacağı eşleşmenin 2. mücadelesi yeniden Madrid''de oynanırken, Partizan güzel basketboluna devam etti ve mücadelenin son dakikalarına 15 sayı üstün girerek karşılaşmayı fark ile kapattı. 

2. maçın da kaybedilmesi üzerine Madrid oyuncularında gerginlik yükselirken, tecrübeli oyuncu Sergio Llull''un rakibine sportmenlik dışı faul yapmasıyla ipler koptu. İkili arasındaki itişmeye Madrid''de pivot olarak görev yapan Guerschon Yabusele de dahil olurken, iki takımın da benchte oturan oyuncularının birbirine girmesiyle parke adeta savaş alanına döndü. 

İki takımda da bulunan oyuncuların tamamının kavgaya katılması nedeniyle parkede yer alan oyuncuları karşılaşmadan men eden hakemler, oyunu oynatabilecek yeterli sayıda basketbolcu kalmaması nedeniyle karşılaşmayı erteledi. 

GÖZLER RÖVANŞ MÜCADELESİNE ÇEVRİLDİ 

Sürpriz bir karar gelmemesi halinde Euroleague, 15 sayılık farkı göz önüne alarak Partizan''ı mücadelenin galip takımı olarak ilan edecek. Bu sonuçla birlikte serinin 3. maçı Sırbistan''ın başkenti Belgrad''a taşınacak. 

Dünyanın en ateşli taraftar gruplarından biri olarak gösterilen Partizan seyircisi, Štark Arena''da oynanacak maç öncesi yaşanan gerginliğin ardından hızla hazırlıklara başladı. İspanyol taraftarlar, yetkililere yaptığı çağrıda mücadelenin seyircisiz oynanmasını talep ederken, Euroleague''in ne ölçüde güvenlik önlemleri alacağı tartışma konusu haline geldi. 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar