Park halindeki cipte başlayan yangın önündeki otomobile sıçradı

Park halindeki cipte başlayan yangın önündeki otomobile sıçradı
İstanbul Üsküdar'da park halinde cip yandı. Yangın bir anda önündeki araca da sıçradı.

Üsküdar'da Murat Reis Mahallesi'nde meydana gelen olayda, park halindeki bir cipte başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek önündeki otomobile de sıçradı.

Saat 02.30 sıralarında Yeni Dersane Sokak'ta gerçekleşen olayda, 38 HZ 363 plakalı cip bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Yangın hızla yayılarak 34 DRC 966 plakalı başka bir otomobile de sıçradı.

Olaya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaparken, çevik kuvvet ekiplerinin devriye gezerken fark ettiği yangın, polis megafonlarıyla mahalle sakinlerine duyuruldu. Bu şekilde haberdar olan mahalle sakinleri olay yerine gelerek çevre güvenliğini sağladı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangına hemen müdahale etti ve kısa sürede kontrol altına aldı. Yangın sonucunda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, cip ve otomobilde ise maddi hasar oluştu.

otomobilyangin.jpgOtomobil sahibi Kerim Eraslan, yaşanan olayı şu sözlerle anlattı: "Biz uyuyorduk çevik kuvvet çok yakın olduğu için büyük ihtimalle devriye atan polisler fark etti. Polis megafonlarla mahalle sakinlerine seslendi. Bu şekilde duyduk, uyandık. Yani kundaklamamı normal bir yanmamı bilmiyoruz. Çok fazla araba olduğu için sokaklar da dar olduğu için bu arabalar yanıyor. Benim arabama da sıçramış oldu. Geçmiş olsun diyelim." Yangınla ilgili olarak olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar