Para karşılığı adaylıktan çekilen twerkçü aday Cem Saygı yeni bir parti kuruyor

Para karşılığı adaylıktan çekilen twerkçü aday Cem Saygı yeni bir parti kuruyor
Memleket Partisi'nde aday olan ve daha sonra twerk dansıyla gündeme gelen ve adaylıktan çekilen Cem Saygı, yeni bir parti kuracağını açıkladı.

Milletvekili adaylığından çekildiğini açıklayan dans videosuyla gündem olan Memleket Partisi Zonguldak milletvekili adayı Cem Saygı, katıldığı bir yayında istifa etmesi için parti yöneticileri ve partisinin milletvekili adayları tarafından istifaya zorlandığını, tehdit edildiğini ve kendisine para teklif edildiğini öne sürdü.

Saygı da istifa etmesinin arkasında Genel Merkez olduğunu öne sürerek, “istifa ettikten sonra yüzme bakmadılar” dedi.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Cem Saygı, yeni bir parti kuracağını duyurdu.

Saygı''nın açıklaması şöyle:


NE OLMUŞTU?

Memleket Partisi''nin 14 Mayıs seçimleri için aday listesinde yer alan Cem Saygı, Zonguldak''tan 5. sıra aday olduğu resmi olarak açıklanmış, Saygı''nın adı partinin resmi internet sitesindeki listede de yer almıştı.

Saygı''nın gençlerle bir aradayken yüksek sesli müzik eşliğinde yaptığı dans gösterisi sosyal medyada gündem olmuş, görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından Memleket Partisi Genel Merkezi''nin konuyla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenilmişti.

Geçtiğimiz günlerde ise Saygı, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında istifa süreciyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunmuş; Saygı, kendisinin "zorla istifa ettirildiğini ve istifa etmesi için 5 bin TL teklif edildiğini" açıklamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar