Panik yapanlar maalesef zarar eder diyen Hatice Kolçak gram altın satın almak için en uygun zamanı açıkladı

Panik yapanlar maalesef zarar eder diyen Hatice Kolçak gram altın satın almak için en uygun zamanı açıkladı
Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, son günlerde düşüş yaşayan gram altın için yatırımcılarına çok kritik uyarılarda bulundu. Altın fiyatlarına ilişkin son tahminlerini paylaşırken altın fiyatlarının birçok faktörün etkisi altında maalesef dalgalanabileceğini belirtti. Altını olanlar için altın yükseldiğinde memnun olun, düştüğünde ise endişeye kapılmayın!

Ülkemizde yaygın olarak tercih edilen yatırım araçlarından biri olan gram altın, son günlerde düşüş yaşarken, ünlü ekonomist Hatice Kolçak, vatandaşları panik yapmamaları konusunda uyardı. Kolçak'a göre, vatandaşların panik yapmaması gereken detay şu şekilde...

Hem tarihi hem de ekonomik açıdan büyük öneme sahip olan altın, finansal piyasalarda aktif olarak işlem gören ve yatırım değeri taşıyan bir kıymetli metaldır. Ülkemizde birçok yatırımcı tarafından tercih edilen gram altın, son dönemde yaşadığı düşüşle gündemde. Ancak ünlü ekonomist Hatice Kolçak, altın sahiplerini telaşa kapılmamaları konusunda uyardı!

Gram altını bulunduran vatandaşlar, son dönemde altın fiyatlarındaki düşüşü endişeyle izlerken, ekonomistler yatırımcılara sakin olmaları konusunda uyarılar yapmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde 1.700 liranın üzerinde seyreden gram altın, Merkez Bankası'nın aldığı iki karar sonrası büyük bir düşüş yaşayarak 1500'lü seviyelere kadar gerilemişti.

"Konu hakkında yeni bir açıklama yapan ekonomist Hatice Kolçak ise, gram altın sahiplerine sakin olmaları ve yatırımlarını bozmamaları konusunda uyardı."

Bu düşüşün önümüzdeki haftalarda devam edip etmeyeceği merak konusu.

Gram altın özellikle 100 liraya varan bir düşüş yaşadı. Medyabar'da aktarılan habere göre, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan ekonomist Hatice Kolçak yatırımcıları uyardı. Kolçak, 'Gram altın aşağıya düştü. Gram altında alınabilecek seviyeler. Düşüş oldu. Düşüş ve çıkışlara çok kulak asmayalım. Uzun vade için satın alın. Gram altında yükseliş devam edecek. Biraz düşüşler olacak. Bunlara kafanızı takmayın. Buralarda panik yapanlar maalesef zarar ederler. Elinde tutanlar ise para kazanırlar.' şeklinde uyarılarda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar