Özlem Maraş kimdir? AKP Samsun Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş kaç yaşında, nereli?

Özlem Maraş kimdir? AKP Samsun Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş kaç yaşında, nereli?
Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte AKP'nin il ve ilçe belediye başkan adayları belli olmaya başladı. AKP Samsun Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş oldu. Peki Özlem Maraş kimdir? AKP Samsun Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş kaç yaşında, nereli?

Özlem Maraş kimdir?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş oldu. Birçok vatandaş Özlem Maraş'ın hayatını ve kariyerini araştırmaya başladı. Peki Özlem Maraş kimdir? AKP Samsun Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş kaç yaşında, nereli?

ÖZLEM MARAŞ KİMDİR?

1973 doğumlu olan Maraş, Samsun'da ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra 1994 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. Samsun'da çeşitli dernek ve vakıflarda üye ve yönetici olarak aktif rol alan Özlem Maraş, aynı zamanda Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı ve tek kadın meclis üyesi olarak seçildi.

Siyasi kariyerine 2002 yılında AKP'de başladı. Özlem Maraş, 2020 yılındaki AKP 7. Olağan Kongre'de AKP Samsun İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. AKP Samsun İl Başkanlığı'nda Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı, İnsan Hakları Başkan Yardımcılığı ve İl Sekreteri görevlerini üstlendi. Çevre Şehir ve Kültür Başkan Yardımcılığı görevini sürdürürken 2024 yerel seçimleri için AKP'den Atakum Belediye Başkan aday adayı oldu. Özlem Maraş evli ve bir kız çocuğu annesidir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar