Özlem Akman'ın şüpheli ölümünde yeni detaylar ortaya çıktı

Özlem Akman'ın şüpheli ölümünde yeni detaylar ortaya çıktı
Bursa'da, oturduğu dairenin balkonundan düşerek hayatını kaybeden güzellik uzmanı Özlem Akman'ın (27), ölümüyle ilgili yeni detaylar gündeme geldi.

Bursa'da bulunan 20 katlı bir rezidansta, 11. kattaki dairenin balkonundan düşerek hayatını kaybeden 27 yaşındaki güzellik uzmanı Özlem Akman'ın ölümüyle ilgili soruşturma hala devam ediyor.

ODASINA KAPANDI, KİMSEYLE KONUŞMADI

Akman'ın nişanlısı Eren K. ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden yeni döndüğü gün boyunca odasına kapanıp kimseyle konuşmadığı öğrenildi.

BETON ZEMİNE DÜŞTÜ

Olay, dün sabaha karşı saat 01.30 sıralarında Nilüfer ilçesi Ertuğrul Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı'nda bulunan 20 katlı rezidansta gerçekleşti. Ailesiyle birlikte yaşayan güzellik uzmanı Özlem Akman, iddiaya göre evinin 11. katındaki balkondan düşerek binanın dışında bulunan iskeleye çarptıktan sonra beton zemine düştü.

İFADE İÇİN POLİS MERKEZİNE GİTTİLER

Çevredekilerin hemen ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Akman, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Cenaze, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderilirken, olay esnasında evde bulunan annesi Gönül Akman, ablası şarkıcı Esra Akman (33) ve aynı sitede oturan sanayici sevgilisi Kaan Y. (45) ile Akman'ın nişanlısı Eren K., ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü.

'NAMAZ KILIP GELECEĞİM' DEDİ...

Nişanlısıyla telefon üzerinden yaşadığı tartışmanın ardından Akman'ın moralinin bozuk olduğu ve olaydan bir gün önce odasına kapanarak kimseyle konuşmadığı belirtildi. Esra Akman'ın verdiği ifadede, "Erkek arkadaşı yüzünden sıkıntılar çekiyordu, akşam da tartışmaya başladılar. Neden tartıştıklarını sorduğumuzda, 'Namaz kılıp geleceğim, sonra size her şeyi anlatacağım' dedi. Bir süre sonra evde olmadığını fark ettik. Aşağı indiğimizde yerde yattığını gördük" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Olayı duyan aynı sitede yaşayan Esra Akman'ın sevgilisi Kaan Y.'nin, yerde yatan Özlem Akman'ı kucaklayarak yerden kaldırdığı belirtildi. Özlem Akman'ın cenazesi, Özlüce Mahallesi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Ertuğrul Mezarlığı'nda toprağa verildi. Soruşturma ise detaylı bir şekilde sürdürülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar