Erkek arkadaşıyla tartışan genç kız seyir halindeki arabadan atladı: Her şey telefonuna gelen mesajla başladı

Erkek arkadaşıyla tartışan genç kız seyir halindeki arabadan atladı: Her şey telefonuna gelen mesajla başladı
Erzurum'da, sevgilisiyle gezerken cep telefonuna bir erkekten 'karım' yazılı bir mesaj gelen Hümeyra Ç., erkek arkadaşının, durumu ailesine söyleyeceğini belirtmesi üzerine korkup, seyir halindeki hafif ticari araçtan atladı.

Olay, Yakutiye ilçesi ile Aziziye ilçesini birbirine bağlayan Farabi Bulvarında oldu. İddiaya göre, evlilik hazırlığında olan Hümeyra Ç. ile Abdurrahman Ö. buluşup, hafif ticari bir araçla gezintiye çıktı. Bir süre sonra Hümeyra Ç.'nin telefonuna 'karım' yazılı bir mesaj geldi. Gelen mesajı gören Abdurrahman Ö., Hümeyra Ç. ile kavga etmeye başladı. Abdurrahman Ö., daha sonra mesajı atan numarayı arayıp, karşısına çıkan şahısla tartıştı. Abdurrahman Ö., telefonu kapattıktan sonra sevgilisi Hümeyra Ç.'ye, tüm olanları ailesine anlatacağını söyledi.


SEYİR HALİNDEKİ ARAÇTAN ATLADI

Abdurrahman Ö.'nün bu sözleri üzerine panik olan ve korkan Hümeyra Ç., seyir halindeki hafif ticari aracın kapısını açıp, kendisini aşağı attı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi geldi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde ağır yaralandığı tespit edilen Hümeyra Ç., olay yerinde ilk müdahalesinin ardından Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü. Burada tedaviye alınan Hümeyra Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu ifade edildi.

"TARTIŞTIK, 'SENİ ANNE VE BABANIN ÖNÜNE ATACAĞIM' DEDİM"

Polis, olayla ilgili Abdurrahman Ö.'yü ise gözaltına aldı. Abdurrahman Ö. ilk ifadesinde, Hümeyra Ç. ile 3 aydır birlikte olduğunu söyleyerek, "Cep telefonuna bir başka erkek tarafından gönderilen ve 'karım' diye hitap edilen mesajı gördüm. Tartıştık, 'Seni anne ve babanın önüne atacağım' dedim. Evlerine doğru giderken araçtan atladı" dediği belirtildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar