Özgür Özel'e yumruk atan Olcay Kılavuz'un bu ilk vukuatı değil: 7 yıl önce de...

Özgür Özel'e yumruk atan Olcay Kılavuz'un bu ilk vukuatı değil: 7 yıl önce de...
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM Genel Kurulu'nda MHP'li Olcay Kılavuz'un yumruklu saldırısına uğradı. Olcay Kılavuz, yumruklu saldırısını daha önce dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan'ın koruma polisine karşı da gerçekleştirmişti. 

HABER MERKEZİ - GÜNBOYU

TBMM'de dün gece hareketli dakikalar yaşandı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, konuşmasını yaptıktan sonra ilerlerken MHP'li Olcay Kılavuz tarafından yumruklu saldırıya uğradı.

CHP'li Özel saldırı anıyla ilgili, "Hafif bir darbe aldım. Olcay Bey'in ciddi bir yaralanması var. Arkadaşlarımızın müdahalesiyle, alçakça yapılan saldırı püskürtüldü" dedi. 

Peki Olcay Kılavuz'un bu ilk vukuatı mı? 

Hayır. 

Olcay Kılavuz 2013'te MHP Ülkü Ocakları Başkanı iken Ankara Kocatepe camisinde Türk Ocakları eski Başkanı Nevzat Köseoğlu'nun cenazesi sırasında dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan'ın korumasına yumruklu saldırıda bulunmuştu. 

Önemli isimlerin katılım gösterdiği cenaze töreninde protokol ile cami avlusundakiler arasına bariyer konulması gerilime neden olmuş ve polis ile cenaze namazına katılmak isteyenler arasında arbede çıkmıştı. 

O CENAZEDE TOKALAŞMAMIŞLARDI 

Şimdi aralarından su sızmayan Cumhur İttifakı'nı oluşturan isimler olan Erdoğan ve Bahçeli o dönem cenazede bile tokalaşmamışlardı. 

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin makam aracında bindiği sırada başbakanlık koruması "geç kaldım" diyerek hareket etmek isteyince o dönem Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz tarafından yumruklu saldırıya uğramıştı. 

Koruma polisinin, "Ben polis memuruyum" sözlerine rağmen Kılavuz, "Ne olursan ol" ifadelerini kullanmıştı. 

Olaylar Show Haber tarafından verilmişti. 

İŞTE 2013'TEKİ O OLAY: 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar