Özgür Özel'den Saadet Partili Bitmez'e ziyaret

Özgür Özel'den Saadet Partili Bitmez'e ziyaret
CHP lideri Özgür Özel, dün TBMM'de konuşma yaptığı esnada fenalaşan Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez'i tedavi gördüğü hastaneyi ziyaret ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı,

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün TBMM'de konuşma yaparken rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez’i ziyaret etti. Bilkent Şehir Hastanesi’nde yaptığı ziyaretin ardından Özel, Saadet Partisi Grup Başkanvekili Bülent Kaya, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ve CHP milletvekilleriyle birlikte açıklama yaptı.

Özel, Bitmez'in sağlık durumu hakkında bilgi aldıklarını ve Bitmez'in siyasette köprü rolü üstlendiğini vurgulayarak, dualarının Bitmez'le olduğunu belirtti. Özellikle Meclis kürsüsünde yaşanan bu durumdan duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve herkesin Bitmez'den iyi haberler beklediğini ifade etti.

Ayrıca, gazetecilerin sorduğu Bitmez’in durumuyla ilgili soruya Özel'in yanıtı üzerine, hastaneden Bilkent Şehir Hastanesi Kalp Damar Hastanesi Başhekimi Doktor Mehmet Ali Özatik, Bitmez'in durumunun halen hayati risk taşıdığını ve gerekli müdahalelerin devam ettiğini belirtti. Özatik, Bitmez'in şu an yapay kalp ve akciğer cihazı ile solunumunu ve dolaşımını sürdürebildiğini, ancak yüksek bir hayati riskin devam ettiğini açıkladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar