Özgür Özel seçilir seçilmez yapacağı ilk icraatını canlı yayında açıkladı

Özgür Özel seçilir seçilmez yapacağı ilk icraatını canlı yayında açıkladı
CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan Grup Başkanı Özgür Özel, tv 100 ekranlarında canlı yayına konuk oldu. Özel, genel başkan olursa ilk talimatının ne olacağını açıkladı.

CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan Grup Başkanı Özgür Özel, Candaş Tolga Işık'ın “Az Önce Konuştum” programına konuk oldu.

Özel, Işık'ın "Genel başkan olursanız ilk talimatınız ne olacak?" sorusuna yanıt verdi.

"ÖRGÜTE İLK TALİMATIM…”

Özel, "Örgüte 'benim fotoğrafımı duvara resmini asmayın' talimatı vereceğim. Önceki genel başkanlarımızın fotoğrafları asılmalı, durmalı. İl başkanları, kadın kolları ile çektirmiş olduğumuz resimleri masalarında görürsem mutlu olurum ama eski bir yönetim anlayışını temsil edecek şekilde tek başıma fotoğraflarımın asılmasını istemem. İkincisi illerde yerel seçim sürecini nasıl yürüteceğimize dair rapor isteyeceğim. İttifakla ilgili rapor isteyeceğim." ifadelerine yer verdi.

Özgür Özel'in açıklamalarından bazı satır başları şu şekilde:

"SİYASETTE ÜÇ KEZ AĞLADIM"

Siyasette üç kez ağladım. İmamoğlu mazbatasını aldıktan sonra İBB'de devir teslime gittil. Yerde bir insan seli, araç yaklaşamıyor. İnsanlar öyle bir ses yükseldi, insanlar el salladı, öpücük attı ki orada hüngür hüngür ağladım. Soma davasını ilk günden beri takip ettim. Ölenleri suçlu bulup, katilleri suçsuz buldular. Orada çıkıp 'bunun hesabı sorulur' deyip ağladım. Kemal Bey 'bu kürsüde son konuşmam' dedi, duygulandım ağladım. Gözümden akan her damla yaş İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'na helal olsun. Kemal Bey'in adaylığında ağladım diye şimdi hiçbir şey olmamış gibi mi yapayım? Hiç pişman değilim, orada kusurlu bir şey görmüyorum. İnsan duygulandığında ağlar. Yarın kongreyi kazanayım dördüncü kez kongre salonunda ağlarım.

“DEĞİŞİM OLMAZSA BİR DAHA OY VERMEM”

Kazanmak için her şeyi yaparız ama işimiz daha zor olur. Bugün bir takım anketlerde en çok söylenen söz 'değişim olmazsa bir daha oy vermem'. Asker delege yapısı CHP'ye yapılacak en büyük hakaret. Sen asker delegeyi seçersin asansöre bindiğinde 3. kata çıkana kadar fikri değişir.

"BENİM ARKAMDA BİR KİŞİ YOK, ÜÇ BÜYÜK GRUP VAR"

Benim arkamda bir kişi yok, üç büyük grup var. Babamın arkadaş grubu, kızımın arkadaş grubu, benim arkadaş grubum var. Bir tanesi 80 yaşında 'gözümüz açık gideceğiz' diyor. Bir tanesi 20 yaşında 'yurt dışına gideceğiz' diyor. Bir tanesi benim arkadaşım 'Özgür böyle nereye gideceğiz' diyor. Beni arkamdan bunlar ittiriyor. "Bunu görmüyorsanız siyaset yapmayın" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar