Özgür Özel kazanırsa mesleği bırakırım demişti: Barış Yarkadaş, canlı yayında kararını açıkladı

Özgür Özel kazanırsa mesleği bırakırım demişti: Barış Yarkadaş, canlı yayında kararını açıkladı
Eski CHP Milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, Özgür Özel CHP genel başkanlığı seçimini kazanırsa mesleği bırakırım demişti. Mesleği bırakıp bırakmayacağına ilişkin açıklama yaptı.

Eski CHP Milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş'ın geçen eylül ayında TV100'de katıldığı canlı yayında kullandığı "Özgür Özel kazanırsa mesleği bırakırım" sözleriyle ilgili ne yapacağı birkaç gündür merak konusuydu. Barış Yarkadaş, canlı yayında kararını açıkladı.

Yarkadaş'ın açıklaması şöyle:

"MİLYONLARCA KİŞİ O VİDEOYU İZLEDİ"

"Bahsi geçen video tv100'de Kübra Par'ın programında yaptığım bir konuşma. Bir bilgisayar programcısı arkadaşım oturmuş araştırmış bu video ne kadar izlendi diye. Tam 29 milyon kişi tarafından bu video izlenmiş. Arkadaşımız bu konularda çok mahir. Algoritma ile nerelerde yayıldığını buldu. Erişimi hesaplamamış. Twitter'da sadece "istifa et" diyenler yok çok sayıda "istifa etme, biz seni seviyoruz" diyenler var.

gazetecilik.png

"AKTİF GAZETECİLİĞİ BIRAKIYORUM"
Yarkadaş, canlı yayında; "Ben kamuoyuna verdiğim sözü tutuyorum. Bugün 23.49 itibarıyla sizlerin huzurunda sizlere verdiğim üzere karakterim gereği aktif gazeteciliği bırakıyorum" dedi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar