Özgür Özel ikinci kez ameliyat oldu: Kendisini CHP'li Milletvekili'ne emanet etti

Özgür Özel ikinci kez ameliyat oldu: Kendisini CHP'li Milletvekili'ne emanet etti
Geçtiğimiz günlerde ses tellerinden operasyon geçiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bu kez gözünden operasyon geçirdiği öğrenildi. Dünya Göz Hastanesi'nde gerçekleştirilen ameliyatı CHP Ankara Milletvekili Murat Emir yaptı.

Geçtiğimiz günlerde ses tellerinden operasyon geçiren ve bugün YSK önüne giden CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bu kez gözünden operasyon geçirdiği öğrenildi. Özel, katarakt ameliyatı olduğu ve daha iyi görmesi için gözüne mercek yerleştirdiği öğrenildi. Dünya Göz Hastanesi'ndeki ameliyatı CHP Ankara Milletvekili Murat Emir yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk yurt dışı seyahatini gerçekleştirdi. Özel, önceki gün Romanya'nın başkenti Bükreş'e gitti. Ancak seyahatine çıkmadan önce ses tellerinden bir operasyon geçirmişti. Doktorları, sesini dinlendirmesi gerektiğini önermişti.

6.jpg

CHP liderinin sadece ses tellerinden değil, aynı zamanda gözünden de bir operasyon geçirdiği ortaya çıktı. Özel'in katarakt ameliyatı olduğu ve gözüne bir mercek yerleştirildiği belirtildi. Bu ameliyatı CHP Ankara Milletvekili ve aynı zamanda doktor olan Murat Emir gerçekleştirdi.

Özel, önceki gün Bükreş'te Avrupalı sosyal demokrat partilerin çatı partisi Avrupa Sosyalist Partisi'nin (PES) Liderler Zirvesi'ne katıldı. Ardından bugün ise partisinin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) önündeki açıklamasına gitti. Ancak bu açıklamada yer almadı, onun yerine Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi ile Genel Sekreteri Selin Sayek Böke konuştu.

Bu süre zarfında CHP liderinin ses telleri ve gözünden olmak üzere iki operasyon geçirdiği ortaya çıktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar