Ekonomist Özgür Demirtaş'tan olay yanıt: Cahil özgüveni tavan yapmış Mehmet

Ekonomist Özgür Demirtaş'tan olay yanıt: Cahil özgüveni tavan yapmış Mehmet
Ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine yöneltilen bir eleştiriye tepki gösterdi. Yapılan yorumu alıntılayan Demirtaş, ''Kriz sadece Türkiye'de mi var'' diyen şahsa, ''Bilgisi olmadan fikri olan Mehmet, kahvehanede duyduğunu gerçek sanan Mehmet'' yanıtını verdi.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ'I HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ! AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Prof. Dr. Özgür Demirtaş son zamanlarda yaptığı çıkışlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Açıklanan enflasyon rakamları sonrasında bir paylaşım yapan Demirtaş, ''''Enflasyon inanılmaz. % 161 oldu! "Faiz Enflasyonun Sebebidir" Hikayesi de paramparça oldu. Yazık bizlere, yazık bu ülkenin insanlarına'''' yorumunda bulunmuştu.

Bu paylaşım üzerine hükümet destekçileri tarafından hedef tahtasına oturtulan ünlü ekonomist, pek çok hakaret ve eleştiri mesajı almıştı. Kendisi için yazılan mesajlardan birisini alıntılayan Özgür Demirtaş bu kez aklına geleni klavyeye döktü.

''''AMERİKA''DAKİ ENFLASYONDAN NEDEN BAHSETMİYORSUN?''''

Ekonomist Demirtaş''ın bu sözlerini eleştiren bir kişi, Demirtaş''a yönelik olarak ''''Amerika''daki, Avrupa''daki enflasyondan neden hiç bahsetmiyorsun. Dünyadaki gıda ve enerji krizine neden hiç değinmiyorsun? Yaşanan küresel bir sorundan sadece ülkeni ve hükümetini sorumlu tutuyorsun'''' dedi.

''''TÜRKİYE''DEKİ ENFLASYON AB ÜLKELERİNİN TOPLAMI KADAR''''

Mehmet Şimşek isimli şahsın mesajına yanıt veren Özgür Demirtaş, ''''Ahh mehmet, Bilgisi olmadan Fikri olan mehmet, Kahvehanede duyduğunu gerçek sanan mehmet, CAHİL özgüveni tavan yapmış mehmet, ABD’de enflasyon %8.5, Türkiye’de %161 Mehmet, Türkiye’deki enflasyon AB’deki tüm ülkelerin enflasyonlarının toplamı kadar Mehmet, Cahil Mehmet…'''' dedi.

PAYLAŞIMINI SİLDİ

Ekonomist Demirtaş''ın bu mesajı kısa sürede binlerce kişi tarafından beğeni yağmuruna tutulurken mesajı atan şahsın paylaşımını sildikten sonra hesabını devre dışı bırakması ise dikkat çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar