Özge Özpirinçci’ye sayko istek: Hayranı kendisinden ne istedi

Özge Özpirinçci’ye sayko istek: Hayranı kendisinden ne istedi
Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci sosyal medya hesabından Bodrum'da bir gece kulübünde bir hayranıyla yaşadığı ilginç diyaloğu paylaştı.

ÖZGE SIVAS/GÜNBOYU

Özge Özpirinçci bugünlerde eşi Burak Yamantürk ve bebeği Mercan’la Bodrum’da tatil yapıyor. O3 Medya’yla eylül sezonunda çekeceği bir dizi için el sıkışan ve tiyatro oyununa hazırlanan Özpirinçci, tatilde bir hayranıyla yaşadığı ilginç konuşmasını paylaştı.

Özpirinçci hayranının kendisinden küfür etmesini istediğini anlattı.

Özpirinçci sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Az önce mesleki hayatımdaki en güzel iltifatlardan birini aldım. Bulunduğum mekânda yan yana eğlendiğim bir hanımefendi yanıma gelip fotoğraf çektirmek istedi. Tabii ki dedim. İlk ve son mu defalarca izlediğini ve çok sevdiğini söyledi. Teşekkür ettim. ‘Benim için bir kere s.ktr gt’ der misiniz? Dedi. Önce kahkaha attım sonra aklıma Succession dizisinde oynayan ve her röportajında bundan bahseden Brian Cox geldi. Twitter’i olmayan ve hala ayni mekânda eğlendiğim Hande Hanim çok teşekkür ederim. Bana kendimi çok güzel hissettirdiniz! Deniz’e de selam olsun.”

ekran-goruntusu-781.png

ekran-goruntusu-782.png

Ünlü oyuncu, yaşadığı ilginç diyaloğu paylaştı, bir sosyal medya kullanıcısı ise gerçekten küfür edip etmediğini merak etti. Özpirinçci şu cevabı verdi;

ekran-goruntusu-780.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar