Oyun fanatiklerini sevindirecek haber! GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu

Oyun fanatiklerini sevindirecek haber! GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu
Efsane GTA serisinin altıncı serisi oyun severler tarafından sabırsızlıkla çıkış tarihi bekleniyor. Güvenilir sızıntılarıyla ünlü olan Tom Henderson, Rockstar Games’in GTA 6’yı bu yıl duyuracağını bildirdi. GTA 6’nın çıkış tarihi için ise biraz daha beklememiz gerekecek gibi görünüyor.

Grand Theft Auto 6 (GTA 6), serinin tutkunları için uzunca bir süredir bekleniyor. Her ne kadar Rockstar Games, oyun üzerine çalıştıklarını doğrulamış olsa da GTA 6 çıkış tarihi başta olmak üzere oyun hakkında herhangi bir paylaşımda bulunmamıştı. Güvenilir sızıntılarıyla ünlü olan Tom Henderson’a göre işler bu yıl değişecek.

ÇIKIŞ TARİHİ 2025 OLACAK

Henderson, 2023 için bazı tahminlerini paylaştığı bir yayında, GTA 6 için "tüm zamanların en büyük oyun duyurusu" ifadelerini kullandı. Rockstar Games’in GTA 6’yı 2023 yılında duyuracağını söyleyen sızıntı kaynağına göre oyunun çıkış tarihi ise 2025 olacak. Henderson’un bu iddiası Rockstar Games’in önceki davranışlarına dayanıyor. Rockstar Games, hem GTA 5’i hem de RDR 2’yi çıkışlarından iki yıl önce duyurmuştu.

Henderson’a göre GTA 6’nın duyurusu farklı bir tarzda olacak ve GTA 6’nın oynanış videosunu, oyundaki karakterlerin bazılarını ortaya çıkartacak. Sızıntılara bakılırsa, GTA 6''da Jason ve Lucia adında iki karakterin kontrolünü ele alacağız. GTA 6’da bir tür "Bonnie & Clyde" tarzı macera yaşayacağımız söyleniyor. GTA 6’nın geçtiği yer olarak ise Vice City’i de içerisine alan Kuzey ve Güney Amerika''daki bir ortama işaret ediliyor.

GTA 6''nın çık tarihinin yanında oyun motoru Rage 9 da sızdırıldı. Gaming Dedective tarafından Twitter''da paylaşılan bir videoda Rage 9 motorunun dalga efektleri gösteriliyor. Videoya yakından baktığımızda suyun davranışı ve dalga oluşturma şeklinin gerçekçiliği net bir şekilde görülüyor. Su tabanında oluşan gölgeler ve iki dalganın birbiriyle çarpışması sonu oluşan etkileşim de dikkat çekici.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar