Otostop yaparak bindiği aracın sürücüsünü öldürdü

Otostop yaparak bindiği aracın sürücüsünü öldürdü
Pamukkale'de otostop yaparak bindiği aracın şoförünün kendisini taciz ettiğini öne sürerek ağır yaraladığı Sadi Tokgöz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde aracında bıçaklanmış olarak ağır yaralı halde bulunan 38 yaşındaki Sadi Tokgöz hayatını kaybetti.

DHA'da yer alan habere göre, olay pazar sabah saat 05.00 sıralarında Zeytinköy Mahallesi Acıpayam Bulvarı'nda meydana geldi. Bulvarda seyir halindeki bir otomobilin kaldırıma çarptığını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi araçta göğsünden bıçaklanmış halde ağır yaralı olarak bulunan Sadi Tokgöz’ü ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Hastanede yapılan müdahaleye rağmen Tokgöz hayatını kaybetti.

Polis Tokgöz’ün en son Kutluhan N. (22) ile görüldüğünü belirledi. Cinayet Büro ekiplerinin gözaltına aldığı Kutluhan N. ilk ifadesinde cinayeti itiraf etti. Kutluhan N., Tokgöz'ün otostop çekerek bindiği aracı sakin bir yerde durdurup kendisini elle taciz ettiği gerekçesiyle bıçakladığını söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar