Otomotiv piyasasının en popüler modeli kampanyalı fiyatıyla emsallerini solladı: İşte tüm detaylar...

Otomotiv piyasasının en popüler modeli kampanyalı fiyatıyla emsallerini solladı: İşte tüm detaylar...
Otomotiv devi Volkswagen'in en popüler modeli Golf, kampanyalı fiyatıyla kendi segmentindeki araçları solladı. İşte tüm ayrıntılar...

Volkswagen Golf, C hatchback segmentinde Türkiye pazarının en çok tercih edilen ve uygun fiyatlı modeli olarak öne çıkıyor. Şık tasarımı, geniş özellik yelpazesi ve etkileyici performansıyla dikkat çeken bu ikonik model, Türkiye'deki yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Golf, başlangıç fiyatı 1.212.800 TL olarak belirlenen uygun fiyatlarıyla segmentinde önemli bir konumda yer alıyor.

1-001.jpg

1.0 litrelik benzinli motoru, 110 beygir gücü üretiyor ve 6 ileri manuel şanzımanla birleşerek sürücüye güçlü ve dinamik bir sürüş deneyimi sunuyor. Bu motor seçeneği, şehir içi kullanımda manevra kabiliyeti ve uzun yolculuklarda etkileyici performansıyla öne çıkıyor.

q2.webp

Golf'ün geniş iç mekanı, 380 litrelik geniş bagaj hacmi ile günlük kullanımda ve seyahatlerde pratik bir yükleme alanı sunuyor. Arka koltuklarda seyahat eden yolcular için konforlu bir yolculuk deneyimi sağlayan Golf, şehir içi trafiğinde ve uzun yolculuklarda sunduğu konforla sınıfının öne çıkan modellerinden biri olma özelliğini taşıyor.

q3.jpg

Golf'ün tasarımındaki modern ve sportif çizgiler, şık ve özgün bir görünüm ortaya koyuyor. Kullanıcı dostu teknolojik özellikler ve güvenlik sistemleriyle donatılan Golf, sürücü ve yolcularına güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor.

q5.jpg

Türkiye pazarındaki C hatchback segmentinde sağlam bir yer edinen Volkswagen Golf, performansı, geniş iç hacmi ve şık tasarımıyla sürücülerin beklentilerini karşılayarak uzun yıllardır başarılı bir macerasına devam ediyor. Golf'ün farklı donanım seçenekleri ve fiyatları ise şu şekilde:

qq.webp

1.0 TSI 110 PS Manuel Impression: 1.212.800 TL
1.0 eTSI 110 PS DSG Life: 1.442.500 TL
1.0 eTSI 110 PS DSG Style: 1.626.900 TL
1.0 eTSI 110 PS DSG R-Line: 1.694.500 TL
1.5 eTSI 150 PS DSG Style: 1.732.100 TL
1.5 eTSI 150 PS DSG R-Line: 1.850.100 TL

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar