Otomobil fiyatlarında düşüş olacak mı? Emre Özpeynirci açıkladı

Otomobil fiyatlarında düşüş olacak mı? Emre Özpeynirci açıkladı
Sıfır otomobillerdeki fiyat düşüşü sürerken ikinci araç piyasasında da yüzde 50 düşeşler olacağı iddia edilirken, otomobil konusunda uzmanlaşan deneyimli gazeteci Emre Özpeynirci'den dikkat çeken bir açıklama geldi.

Medyaya yansıyan "İkinci el araç piyasasında da yüzde 50 düşeşler olacak" iddiası üzerine deneyimli gazeteci uyarıda bulunarak, "Aslı astarı olmayan haberlere itibar etmeyin" dedi.

Uzman isimler, "2022 hem sıfır hem de ikinci el arabalar için daha hareketli, fiyatların bugünküne göre daha makul seyrettiği bir yıl olacak. Döviz kurunun da gerilemesiyle 1 ay sonra ikinci el araba fiyatlarında yüzde 50’lik bir düşüş öngörülüyor" açıklamasında bulunmuştu. 

Otomobil konusunda uzmanlaşan deneyimli gazeteci Emre Özpeynirci ise "İkinci el araçlar yüzde 50 düşecek" iddiasını yalanlayarak, "Şimdiden ocak-şubat siparişleri %30 kesildi. 2022’de gelecek sıfır araçlar zamlı olacak" uyarısında bulundu.

Özpeynirci'nin sosyal medya hesabından yaptığı uyarı şöyle:

"Arkadaşlar 2022’de sıfır otomobil bollaşacak, 2.el fiyatları %50 düşecek şeklindeki aslı astarı olmayan haberlere itibar etmeyin. 

Marka yetkililerinin açıklamaları net: 

Şimdiden ocak-şubat siparişleri %30 kesildi. 

2022’de gelecek sıfır araçlar zamlı olacak."

emre-ozpeynirci.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar