Ordu'da bıçaklı seçim cinayeti: Seçime kan bulaştı

Ordu'da bıçaklı seçim cinayeti: Seçime kan bulaştı
Ordu'da seçim sonuçlarının ardından kutlamaya çıkan AKP konvoyundan bir kişi, tartıştığı vatandaşı bıçaklayarak öldürdü. CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, ölen kişinin CHP seçmeni olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin ardından Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte Türkiye genelinde AKP seçmeni konvoya çıktı.

AĞIR YARALI OLARAK KALDIRILDIĞI HASTANEDE CAN VERDİ

Ordu'da konvoy yapan AKP'li gruptan bir kişi, henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü Erhan Kurt isimli CHP seçmeni olduğu iddia edilen vatandaş ile tartıştı. 3 yerinden bıçaklanan Kurt, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, olay hakkında yaptığı açıklamada “Konvoydan sokaktaki vatandaşlara laf atanlar olmuş. Bu sırada araçtan bir kişi CHP seçmeni olan Erhan Kurt kardeşimizi üç yerinden bıçaklamış. Hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. Çok üzgünüz” şeklinde konuştu.

"KİN VE NEFRET DİLİNİN SONU BUYDU"

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, konu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Yazıklar olsun!! Bu kadar kin, nefret dilinin sonu buydu!! Akpl'iler Ordu Gülyalı’da kutlamada CHP üyesi Erhan Kurt kardeşimizi katlettiler. Mutlu musunuz ey yönetenler kin ve nefret diliniz sonuç buldu. Yazıklar olsun! Başımız sağ olsun Ordu’m. Mekanın cennet olsun kardeşim."

enginyurt.jpg



YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar