Onur Göçmez kimdir? Onur Göçmez kaç yaşında, nereli?

Onur Göçmez kimdir? Onur Göçmez kaç yaşında, nereli?
Beşiktaş'ın başkan adayı Hasan Arat'ın listesi içerisinde yer alan Onur Göçmez insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Birçok kişi Onur Göçmez'in hayatını araştırıyor. Peki Onur Göçmez kimdir? Onur Göçmez kaç yaşında, nereli?

Onur Göçmez kimdir?

Beşiktaş'ta yeni başkan için seçim çalışmaları yapılıyor. Adaylar yönetim listesini açıklamaya başladı. Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat'ta kendi yönetim listesini açıkladı. Açıklanan isimler arasında yer alan Onur Göçmez merak konusu oldu. Peki Onur Göçmez kimdir? Onur Göçmez kaç yaşında, nereli?

ONUR GÖÇMEZ KİMDİR?

1977 yılında İstanbul'da doğan Onur Göçmez, 2000 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Göçmez, kariyerine 1999 yılında Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri sektöründe başladıktan sonra lojistik ve nakliye sektöründe önemli pozisyonlarda görev aldı.

2014 yılında Arkas Lojistik Ulaştırma Hizmetleri Türkiye Müdürlüğü görevine atandı ve 2015 yılında Genel Müdür yardımcısı oldu. 2020 yılında ise Arkas Lojistik A.Ş’nin İcra Kurulu Başkanı ve CEO'su olarak görevlendirildi. Haziran 2023'ten itibaren ise Arkas Holding Lojistik Grubu Başkanı olarak görevine devam etmektedir.

Bandırmaspor'da başkanlık yapan Onur Göçmez evli ve üç çocuk babasıdır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar