Sinan Oğan’dan Soylu ve Erdoğan’a olay yanıt

Sinan Oğan’dan Soylu ve Erdoğan’a olay yanıt
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisi hakkında söylediği sözlere, Eski MHP’li Sinan Oğan’dan yanıt geldi. Oğan, Soylu’ya, “Dikkat et o sarf ettiğim cümleler başka adrese gidebilir”, Erdoğan’a da “Onun bunun çocuğu kim biliyor musunuz? Sümüklü FETO’ya methiye düzenler. Şükür biz onlardan olmadık hiç!” dedi.

SÜMÜKLÜ FETO’YA METHİYE DÜZENLER...

Geçmişte MHP’nin Milletvekili olmuş Sinan Oğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''nun kendisine yönelik ''Soros çocuğu'' sözlerine yanıt verdi.

Resmi Twitter hesabından açıklama yapan Oğan, "Ey Süleyman Soylu bak biz Soros’un dünya genelindeki operasyonlarını deşifre eden kitap yazıp, tehditler aldığımızda, hatta bu sebeple işimizden ayrılmak zorunda kaldığımızda sen başka mecralarda kendine ikbal arıyordun. Dikkat et o sarf ettiğim cümleler başka adrese gidebilir…" dedi.

‘BAKANININ AĞZINI TOPLA’

Oğan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan''a da seslenerek "İçişleri Bakanının ağzını topla! Süleyman Soylu’ya anlatır gibi tekrar söyleyeyim. Senin de okuduğun gibi TOPLAM 10 milyon sığınmacı var, 6 milyonu Suriyeli. Onun bunun çocuğu kim biliyor musunuz? Sümüklü FETO’ya methiye düzenler. Şükür biz onlardan olmadık hiç!" açıklamasını yaptı.

NE YAŞANMIŞTI?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuk olduğu TGRT Haber''in programında sığınmacılarla ilgili tartışmalara dair açıklamalarda bulunmuştu. Soylu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ''a ''Soros'' suçlamasında bulunurken, eski MHP Milletvekili Sinan Oğan''a da çok ağır ifadelerle yüklenmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar