OnlyFans’cı Christina Ashten Gourkani henüz 34 yaşındaydı! Kim Kardashian’a benzemek hayatına mal oldu

OnlyFans’cı Christina Ashten Gourkani henüz 34 yaşındaydı! Kim Kardashian’a benzemek hayatına mal oldu
Kim Kardashian'a benzemek için çokl sayıda estetik operasyon geçiren 34 yaşındaki OnlyFans’cı Christina Ashten Gourkani hayatını kaybetti.

ZÜLEYHA ÖNCÜ / GÜNBOYU

Yeni projesinde canlandıracağı K-Pop grubu BTS''nin üyelerinden Jimin''e benzemek için bıçak altına yatan ve tam 12 kez estetik operasyon geçiren Saint von Colucci, geçtiğimiz günlerde vefat etmişti.

Yapılan bir estetik operasyonu tersine çevirmek için tekrar ameliyat olan oyuncunun, bu esnada kaptığı enfeksiyon nedeniyle yaşamını yitirdiği belirtilmişti.

KALBİ DURDU

Kim Kardashian’a benzemek için sayısız estetik cerrahi operasyon geçiren Gourkani, 34 yaşında yaşamını yitirdi. Christina Ashten Gourkani''nin geçirdiği son operasyon sonrasında henüz hastanede olduğu sırada kalbinin durduğu ve tüm çabalara rağmen hayatını kaybettiği açıklandı.

OPERASYONDAN KAYNAKLANIYOR

Estetik ameliyatlara bir türlü ara veremeyen ve oldukça büyük göğüs ile kalça implantları kullanan Gourkani''nin kalbinin durmasının, operasyondan kaynaklanan komplikasyonlarla bağlantılı olduğu düşünülüyor.

AİLESİ AÇIKLADI

Realit şov yıldızına benzerliğiyle dikkat çeken modelin ölüm haberini ailesi duyurdu. Yapılan açıklamada, "Derin üzüntülerle ve kalbimiz kırık bir şekilde güzel, sevgili kızımız ve kız kardeşimiz Christina Ashten Gourkani''nin talihsiz ve beklenmedik ölümünü sizlerle paylaşıyoruz" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar