Önder Karaveli: "Kazanmayı hak edecek bir oyun oynamadık"

Önder Karaveli: "Kazanmayı hak edecek bir oyun oynamadık"
Süper Lig'in 29. haftasında derbi maçta Galatasaray'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ın teknik direktörü Önder Karaveli karşılaşmanın ardından, "Kazanmayı hak edecek bir oyun oynamadık" açıklamasını yaptı.
9 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Siyah-beyazlıların teknik direktörü Önder Karaveli, karşılaşmanın ardından maçı kazanmayı hak edecek bir oyun sergilemediklerini söyledi.
 
Önder Karaveli''nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:
 
"Galatasaray''ın baskısı beklediğimizden uzun sürdü. Gol, bu süreyi uzattı. İlk yarıda çok fazla top kaybettik. Bu da savunmada hazırlıksız yakalanmamıza sebep oldu ve rakip golleri buldu. İlk yarı bulduğumuz sadece kornerden tehlikeler var ama ikinci yarı daha dengeli ve bölüm bölüm daha üstündük. Bugün oyunun geneline baktığımızda, oyunu kazandığımızı söyleyemem.
 
Yeteri kadar gol pozisyonu üretemedik. Gol bulduk, başka goller de bulabilirdik, skoru dengeleyebilirdik.
 
Planladığımız şeylerin yerine gelmemesi konusunda üzgünüm. Galatasaray''ın başlangıç baskısını kırabilseydik, pozisyon almalarını da zor hale getirecektik. Oyunlarını dalgalı hale getirecek bir şey yapamadık.
 
Kazanıldığında tercihler doğru, kaybedildiğinde yanlış olarak değerlendiriliyor. Ne yazık ki oyunun doğasında bu var. Yanlış kadro çıkardığımı düşünmüyorum. Bir önceki maçı referans alarak, en doğru ve uygun takımla sahaya çıktığımızı düşünüyorum.
 
Sorumluluk bana ait. Kendimi acımasızca eleştiren biriyim."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar