Önce taksiciye sonra polise saldırdı!

Önce taksiciye sonra polise saldırdı!
Başakşehir'de bir kişi bindiği taksiciyle tartışarak taksimetreyi kırdı, taksiciye küfür etti. Taksicinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polise de saldıran şahıs gözaltına alındı.

İstanbul Başakşehir ilçesinde geçtiğimiz Pazartesi günü meydana gelen olayda, S.H. isimli kadın, bindiği taksiyle yaşadığı tartışmanın ardından taksiciye saldırarak, polise de şiddet uyguladı.

Olayın başlamasıyla birlikte cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüler, olayın vahametini ortaya koydu.

TAKSİ ŞOFÖRÜNE SALDIRDI

Ortaköy’de alkol aldıktan sonra Başakşehir'e gitmek üzere çağırdığı takside taksiciyle yaşadığı anlaşmazlık sonrasında gerçekleşen olayda, S.H. adlı kadın taksiciye karşı saldırgan bir tutum sergiledi. Yolculuğun sonunda ödeme konusunda yaşanan anlaşmazlık, S.H.'nin taksiciye saldırmasına neden oldu. S.H., taksimetre kırarak camlara zarar verdi ve taksiciye küfürler savurdu.

basaksehirde-taksimetre-ucretini-odemek-19422.jpgOlaya müdahale etmek üzere çağrılan polis ekipleri, S.H.'yi sakinleştirmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. S.H., polis memurlarına da saldırarak direniş gösterdi. Kadın polis memurunu darp eden S.H., ekipler tarafından zor kullanılarak gözaltına alındı. Olay sırasında yaralanan 2 polis memuru ise sağlık kontrolünden geçirilerek rapor alındı ve S.H.'den şikayetçi oldu.

taksici.jpg

Gözaltına alınan S.H., emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan S.H., yaşanan olayın ardından cezaevine gönderildi. Olayın cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüleri ise adli süreçte delil olarak kullanılacak. S.H.'nin taksiye ve taksiciye yönelik saldırı anları, güvenlik kamerası kayıtları ile birlikte soruşturmanın detayları arasında yer alıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar