Ömer'in final tarihi belli oldu

Ömer'in final tarihi belli oldu
Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın başrollerini paylaştığı Ömer dizisi bu sezon final yapacak.

OGM Pictures'ın heyecanla takip edilen dizisi "Ömer", final tarihiyle ilgili kulislerde çıkan iddialarla gündeme oturdu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar'ın üstlendiği dizi, sezon sonunda ekrana veda edeceği konuşuluyordu. Ancak son zamanlarda kulislerde diziye erken veda edileceği iddiaları dolaşmaya başladı.

Gelen son bilgilere göre, "Ömer" dizisinin final tarihi öne çekilecek. Dizinin yayın hayatına erken nokta koyması bekleniyor. İlk olarak 49. bölümüyle ekranlara gelen ve izleyicileri büyüleyen dizi, eğer bir değişiklik olmazsa 6 Mayıs tarihinde yayınlanacak olan 54. bölümünde final yapacak.

Dizi severler, "Ömer" dizisinin final tarihine ilişkin çıkan bu iddiaları heyecanla beklerken, yapımcı şirket ve dizi ekibinden konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak kulislerde dolaşan bu haberler, dizinin takipçilerini bir hayli heyecanlandırdı. Final bölümüne doğru hızla ilerleyen "Ömer", izleyicilere unutulmaz bir final sahnesiyle veda etmeye hazırlanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar